Hotell Slotsbacken, Visby på Gotland

I historiens centrum

Hotell Slotsbacken, Visby på Gotland

Hotell Slotsbacken er et nyere, firestjernet hotel, der åbnede i juli 2012, og som er beliggende indenfor ringmuren i Visby tæt på havet og kun et stenkast fra restauranter og shopping. Alligevel er det muligt at parkere ved hotellet (I kan bestille plads). Visbys færgehavn og Stora Torget ligger under 10 minutters gang fra Slottsbacken Hotell, mens den middelalderlige bymur ligger kun ca. 250 m fra hotellet.

Hotellet har 29 værelser med dobbeltsenge og bad og toilet. Der er minibar og 32" fladskærms-tv med kabelkanaler på samtlige værelser og gratis WiFi overalt på hotellet.

Fra 873 kr.
Pris pr. person pr, nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

 

 

Lækre velindrettede værelser

Hotell Slotsbacken har 4 forskellige væresleskategorier. De mindste dobbeltværelser på 10-12 m2 ligger på anden til fjerde etage, og værelserne på fjerde etage har ovenlysvinduer med udsigt til himlen! Værelserne har en 160 cm bred seng. Classic-værelserne er på 13-18 m2 med senge på 2 x 90 cm. Deluxe-værelserne er 15-20 m2. De absolut bedste værelser er superior-værelserne på første og fjerde etage med ovenlysvinduer.

Alle værelser har minibar og sikkerhedsboks, 32-tommers fladskærms-tv med kabelkanaler samt et badeværelse med brus, toilet og hårtørrer (superior-værelserne har også badekar). Morgenmaden er naturligvis inkluderet. Hotellet har også en terrasse, hvor I kan slappe af og nyde solen. 

Hotell Slotsbacken har ingen restaurant (ud over servering af morgenmad), da hotellet ligger i et område med mange restauranter og caféer. 

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Sverige - skab din egen historie

Få et tilbud