Liseberg - Nordens største forlystelsespark

Underholdning for hele familien

Parken åbnede i 1923 og er i dag blandt de største i Norden med lidt over 3 millioner besøgende om året. Parken er normalt åben fra slutningen af april til slutningen af september og åbnes igen november-december med julemarked, isskøjteløb mv.

Tag en tur med "Liseberghjulet" og nyd den fantastiske udsigt over hele parken og byen. I kommer 60 meter op i luften i en af de 42 gondoler, og med plads til 6 personer i hver, er der god plads til hele familien. Skal der mere fart over feltet, kan vi anbefale "AtmosFear". Tårnet er 116 meter højt, og giver et frit fald til de modige deltagere på 90 meter. Det tager kun 3,1 sekund - så husk at nyde turen!

"Balder" er en af verdens største trærutchebaner, og forlystelsen byder på høj fart på op til 90 km/t, samt et dybt fald på hele 70 grader. Her får du med andre ord masser af spænding, fart og et sus i maven og oplever fornemmelsen af at være vægtløs hele 10 gange undervejs. Er du mere til loops og skru i en af de mere moderne rutchebaner med fart over feltet, så er "Helix" måske noget for dig. Den er den længste og hurtigste rutchebane i Skandinavien. Forlystelsen har en topfart på 100 km/t og undervejsbliver du bl.a. vendt på hovedet ikke mindre end 7 gange.

For de mindre (og mindre modige) i familien har parken også masser at byde på. Parken er opdelt i 10 områder, der alle tilbyder forskellige forlystelser, som området. Der er blandt andet et børneområde med børneforlystelser, et havneområde, hvor flere forlystelser har vand omkring sig og meget, meget mere. Alle områderne har spisesteder, toiletter og bænke, så I kan sætte jer og tanke op, inden I atter begiver jer ud på eventyr.

Det er nemt at komme til parken med byens sporvogne.

 

Kort

Vis på kort