Sydsverige for hele familien

6 dages kør-selv-forslag til børnenes Sydsverige

Man skal ikke lede længe efter børnevenlige aktiviteter i Skåne. Den spændende og flotte natur indbyder til masser af skovture, leg og oplevelser, og Sydsverige byder også på en perlerække af oplevelser for legebørn i alle aldre. Så hvis I vil skabe glæde i børneværelset, kan I roligt planlægge en kør-selv-ferie i det sydsvenske.

Denne tur er tilrettelagt efter børnenes ønsker og med besøg i dyreparker, sommerlande, eventyrparker, aktivitetscentre og skønne naturoplevelser.

Og vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem det skønne, børnevenlige Sydsverige.

Fra 3.000 kr.
pr. person for 5 nætter i familieværelse v/2 voksne og 2 børn

Rejseperiode:
april-oktober
Bemærk at nogle af de
nævnte familieparker
åbner senere/lukker tidligere

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
ca 1.020 km

Klimapåvirkning:
187 kg CO2 samlet for 4 personer - læs mere

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

 

 

 

Dagsprogram

København - Karlshamn (250 km)

Fra københavn går turen over Øresundsbron til Skåne Djurpark. Dyreparken ligger midt i Skånes naturskønne vildmark, og her kan hele familien få vidunderlige oplevelser sammen. Få nærkontakt med dyrene og mulighed for at udforske den spændende natur. 

Hvis I kan løsrive jer selv og ungerne fra de dejlige dyr, kan I lægge vejen forbi Tykarpsgrotten syd for Hässleholm. Her kommer I under jorden i Tykarpsgrottans labyrint af små gange sammen med en guide, der fortæller spændende historier. 

Overnatning i Karlshamn

Kalmar - Vimmerby (255 km)

I dag går turen nordpå. Først til Glasriget, hvor I kan besøge det spændende Kosta Boda og prøve at blæse jeres egen glaskunst. Derfra videre nordpå til Kleva Grube. Kleva Gruva er en oplevelse for hele familien. Tag på skattejagt i minegangene og lyt til historien om minen. Minen ligger i idyliske omgivelser midt inde i en skov cirka 15 kilometer nordøst for Vetland.

Overnatning i Vimmerby

Astrid Lindgrens Verden

I dag rejser I ind i Astrid Lindgrens Verden. Temaparken kan med sine 130.000 m2 nemt underholde familien hele dagen, så vi har sat hele dagen af til oplevelser i Astrid Lindgrens Verden.

Astrid Lindgrens Verden er nok det udflugtsmål, som trækker flest turister til Vimmerby. Men byen og dens omegn byder også på andre attraktioner, så hvis børnene er for store til Astrid Lindgrens Verden, kan I tage på udflugt i og omkring Vimmerby og opleve de "ægte" Astrid Lindgren-miljøer. bl.a. Astrid Lindgrens barndomshjem Näs, Katthult og Bullerby i omegnen af Vimmerby.

Overnatning i Vimmerby

Vimmerby - Värnamo (195 km)

Fra Vimmerby går det igen sydpå, denne gang til High Chaparral, hvor I kan blive en del af Det Vilde Vesten med alt hvad det indebærer. Vær med til at røve diligencen, fange banditter som sherif, grave efter guld eller danse den muntre cancandans.

Ikke langt derfra passerer I Store Mosse Nationalpark som måske også er et besøg væd. Børnenr vil sikkert snes det er fantastisk

Overnatning i Värnamo

Värnamo - København (297 km)

Så er det tid til at vende næsen hjemad, og mon ikke børnene er fulde af indtryk, der skal have lov at sætte sig? Men der er lige Smålandet Elgsafari i Markaryd, der absolut må besøgens på hjemvejen. Her kan I opleve de enorme dyr på nærmeste hold. 

Når besøget her er slut går det videre mod Øresundsbron. Inden I kommer så vidt, bør I dog holde pause ved Godisflyget ved frakørsel 73 (Fagerhult). Et besøg hos Godisflyget er et fint sidste stop i Sverige på hjemrejsen, og vil helt sikkert bliver værdsat af hele familien! 

Velkommen hjem.

Galleri

Kort

Vis på kort

Priser

Fra 3.000 kr. pr. person v/2 voksne og 2 børn

Prisen inkluderer

  • 5 overnatninger i familieværelse
  • Morgenmad på de fleste hoteller
     

Prisen inkluderer ikke

  • Billeje
  • Udflugter og entrebilletter

 

Om rejsen

1 nat i Kristianstad  
1 nat i Kalmar         
2 nætter i Vimmerby   
1 nat i Värnamo          

Ekstra oplevelser

Turen kan naturligvis også køres omvendt, eller I kan tage en eller flere ekstra overnatninger i Kalmar, Vimmerby eller en helt anden by.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

SØG OG BESTIL DIN KØR-SELV-FERIE ONLINE

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011