Flybilletter til Cape Town

Bestil din flybillet til Cape Town

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Cape Town, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Cape Town i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnen i Capetown

Navn: Cape Town International Airport
Adresse: Matroosfontein, Cape Town, 7490, Sydafrika
IATA kode: CPT
Flyvetider til Cape Town International Airport: Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider men ca. 16 timer
Tidsforskel: 0 timer fra Danmark

Kontakt os for en flybillet til Cape Town

Kontakt os altid  for en helt aktuel pris på en flybillet til Cape Town, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Sydafrika. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Cape Town, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Sydafrika til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Cape Town med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Sydafrika, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Cape Town er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Sydafrika i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Cape Town.

flybilletter til andre rejsemål i sydafrika

Sydafrika: Durban, Johannesburg

Andre relevante sider: Flybilletter til Sydafrika