Flybilletter til Cape Town

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Cape Town i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Cape Town, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Sydafrika, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

 

Bestil online

Information

Lufthavnen i Capetown

Navn: Cape Town International Airport
Adresse: Matroosfontein, Cape Town, 7490, Sydafrika
IATA kode: CPT
Flyvetider til Cape Town International Airport: Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider men ca. 16 timer
Tidsforskel: 0 timer fra Danmark

 

Værd at vide om flybilletter til Cape Town

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Cape Town i Sydafrika. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Cape Town.

Prisen på en flybillet til Cape Town ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Cape Town i Sydafrika i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Cape Town

Kontakt os altid  for en helt aktuel pris på en flybillet til Cape Town, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Sydafrika.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Cape Town, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Sydafrika til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Cape Town med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Sydafrika, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Cape Town er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Sydafrika i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Cape Town.

Book din flybillet til Cape Town online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Sydafrika i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Cape Town, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Sydafrika, end den du ankommer til, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

 

flybilletter til andre rejsemål i sydafrika

Sydafrika: Durban, Johannesburg

Andre relevante sider: Flybilletter til Sydafrika