Flybilletter til Durban

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Durban i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Durban, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Sydafrika, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Durban lufthavn

Navn: King Shaka International Airport
Adresse: King Shaka Dr, La Mercy, 4407, Sydafrika
IATA kode: DBN
Flyvetider til King Shaka International Airport: Flyvetiderne derfor efter antal mellemlandinger og ventetider men ca. 18 timer.
Tidsforskel: 0 timer fra Danmark

 

Værd at vide om flybilletter til Durban

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Durban i Sydafrika. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Durban tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Durban.

Prisen på en flybillet til Durban ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Durban i Sydafrika i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt os for en flybillet til Durban

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Durban, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Sydafrika.

Alle vores Sydafrika-specialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Durban, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Sydafrika til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Durban med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Sydafrika, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på din flybillet til Durban er kombineret med hotel eller billeje, da vi har specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Sydafrika i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Durban.

Book din flybillet til Durban online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Sydafrika i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Durban, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Sydafrika, end den du ankommer til i Sydafrika, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

 

flybilletter til andre rejsemål i Sydafrika

Sydafrika: Cape Town, Johannesburg

Andre relevante sider: Flybilletter til Sydafrika