Rejseforedrag: Kør-selv og safari i Sydafrika

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv og safari i sydafrika

Drømmer du om at opleve Sydafrikas fascinerende nationalparker, unikke dyreliv og imponerende bjerge? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i storslåede Sydafrika.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Regnbuenationen har at byde på: fra ikonisk natur med smukke vinområder og frodige dale til brusende vandfald og dramatiske kystlinjer. Kom med på safari med the big five i Kruger Nationalpark, oplev lokallivet i Swaziland og tag på opdagelse langs Panoramaruten med det knejsende Drakensberg.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Sydafrika, endnu ikke har bestilt din rejse eller mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydafrikanske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydafrika.

Datoer og tilmelding

oktober 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv og safari i Sydafrika, NæstvedNæstved21-10-201917:30Ledige pladser
Kør-selv og safari i Sydafrika, AarhusAarhus21-10-201917:30Ledige pladser
Kør-selv og safari i Sydafrika, ViborgViborg22-10-201917:30Ledige pladser
Kør-selv og safari i Sydafrika, OdenseOdense22-10-201917:30Ledige pladser
Kør-selv og safari i Sydafrika, LyngbyLyngby31-10-201917:30Ledige pladser

Find mere inspiration til din rejse her