Rejseforedrag: Kør-selv og safari i Sydafrika

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv og safari i sydafrika

Drømmer du om at opleve Sydafrikas fascinerende nationalparker, unikke dyreliv og imponerende bjerge? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i storslåede Sydafrika.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Sydafrika eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Regnbuenationen: fra ikonisk natur med smukke vinområder og frodige dale til brusende vandfald og dramatiske kystlinjer. Kom med på safari med the big five i Kruger Nationalpark, oplev lokallivet i Swaziland og tag på opdagelse langs Panoramaruten med det knejsende Drakensberg.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydafrikanske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydafrika.

Datoer og tilmelding