Panoramaruten og Mpala Safari Lodge

12 dages kør-selv-forslag, på panoramaruten til Mpala Safari lodge

Oplev et kør-selv-eventyr fra Johannesburg til Mpumalangas mange scenerier. Tag en dyb indånding og nyd denne spektakulære del af Sydafrika. Billedskønne udsigtspunkter, vandfald og imponerende dale indhyllet i bløde skyer. Spændende historie og hyggelige landsbyer i skøn kombination med Mpala Safari Lodge og fascinerende dyreliv. Eventyr fra start til slut.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 20.134 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 11 nætter inkl. morgenmad , 5 dages billeje og ophold i Mpala Safari Lodge med helpension og game drives

Rejseperiode:
Hele året

Varighed:
12 dage/11 nætter

Længde:
Ca. 540 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Johannesburg - Dullstrom (256 km)

Start dagen tidligt med at aftente jeres bil. Kør nordpå ud af storbyen og ca. 50 km til Sydafrikas hovedstad, Pretoria. Nyd et par timer med sightseeing i regeringsbyen. Pretorias centrum er et stort skakbræt. Gaderne ligger vinkelret på hinanden. Det er nemt at finde rundt, lidt sværere at finde en P-plads. Kig efter et af de store P-huse og lad bilen stå. Udgangspunkt for en spadseretur kan passende være Church Square, hvor boerne mødtes og deres gamle parlament lå. Efter nogle spændende timer fortsætter I nu vestpå mod mere landlige omgivelser.

Dagens mål er Dullstrom, en hyggelig landsby i Mpumalanga højlandet, et område som tilbyder alt det der kendetegner et perfekt ferieområde, smukke landskaber, en hyggelig befolkning og ikke mindst et hav af aktivitetmuligheder, som fx ridning, fiskeri og vandring.

Dullstrom

Nyd livet i disse skønne og landlige omgivelser. Slap af omkring hotellet eller deltag i nogle af de spændende aktiviteter i område. Prøv lykke med fiskeri, eller tag på en guidet ridetur i  de grønne bakker. Nyd evt. en lokalbrygget øl på Anvil Ale Brewery og et efterfølgende besøg i Dimitrov´s kunstgalleri. Dullstroem har også et rehabilitetscenter for rovfugle, som absolut er et besøg værd. 

Dullstrom - Pilgrim´s Rest (114 km)

Dagens køretur er ikke så lang, så tag jer endelig tid til afstikkere og sightseeingstop. I bevæger jer nu ind i noget af det mest storslåede landskab i Sydafrika, med grønne bjerge, vandfald, udsigtspunkter og fabelagtige klippeformationer. Turen går gennem Lydenburg til Pilgrim´s Rest. Brug noget af eftermiddagen og dagen imorgen på at opleve Blyde River Canyon Reserve, Graskop Lift og Three Rondavels.

Pilgrim´s Rest og Panoramaruten

Hele dagen er afsat til at udforske området omkring Blyde River Canyon Reserve og steder som fx Bourke´s Potholes, Gods Window. Landsbyen Pilgrim´s Rest er en gammel og historisk guldmineby, med en placering ikke langt fra Kruger National Park.

Pilgrim´s Rest - Hoedspruit - Mpala Safari Lodge (169 km)

Turens sidste kør-selv dag går nordpå stort set på grænsen af Kruger nationalparken. På vej mod Hoedspruit har i mulighed for at besøge Moholoholo Rehabilitation Centre i det nordøstlige Drakensberg, som tager sig af behandling af sårede dyrearter med sigte på frigivelse til naturen igen. Her er også spændende projekter som fx et avlsprogram af truede dyr igen til genudsættelse i naturen. Et andet spændende center er Hoedspruit Endangered Species Centre, som i samarbejde med lokale stammer, gør et stort arbejde for beskyttelse af truede dyrearten.  Jeres køretur slutter i Hoedspruit lufthavn, hvor I afleverer bilen. I bliver nu hentet af bilen fra Mpala Safari Lodge, og kørt til lodgen.

Mpala Safari Lodge og Kruger National Park

Mpala ligger i udkanten af Kruger ved Olifant River. Jeres ophold på denne skønne lodge, er fuld at spændende oplevelser med dyrene og naturen i centrum. Det hele krydret med dejlige oplevelser, god mad og afslapning på Mpala Safari Lodge. På sidste dag af dette eventyr bliver I kørt tilbage til lufthavnen med bagagen fuld af vilde oplevelser.

Eventyr ved Olifant River
Oplevelserne står i kø ved Olifant River. Om morgenen trasker elefanterne til floden for deres morgenbad, imens I med en kop varm kaffe forbereder jer på dagens eventyr i bushen. Jeres ophold på Mpala inkluderer

 • Opvisning af Sotho-stammens traditionelle sang og dans
 • Flere Game Drives
 • Flere Bush vandringer med guide
 • Dagstur til Town Ship Oaks med skolebesøg
 • Safari på Quadbikes (4-hjulet motorcykel)
 • Middag under åben himmel i bushen
 • 2 dages safari i Kruger National Park


Mpala Safari Lodge
Danskejede Mpala Safari Lodge er bygget i samarbejde med lokale arkitekter og afspejler med stil, atmosfære og indretning det bedste af det traditionelle Sydafrika krydret med moderne komfort. Med blot tre gæstehuse og i alt seks dobbeltværelser med privat toilet og bad er Mpala Safari Lodge en afslappet og behagelig ramme om jeres safarioplevelse.

Alle værelserne er lyst og elegant indrettede med store, komfortable senge, hvor et stort myggenet danner en romantisk himmelseng og giver rummet en intim og hyggelig atmosfære. Panoramavinduerne med udsigt til floden giver jer følelsen af at sove midt i den vilde sydafrikanske bush, hvilket forstærkes af lyden af brølende løver i det fjerne.
Mpala Safari Lodge er parat til at modtage jer uanset sæson og har aircondition med både køling og opvarmning, lette tæpper og tykke dundyner, så I altid vil føle jer godt tilpas.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.134 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Johannesburg / Hoedspruit-Kastrup/Billund
 • 5 dages billeje, standardbil fx Ford Ecosport inkl. forsikring med super cover, fri km og envejsleje
 • 2 nætter i Dullstrom inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Pilgrim´s Rest inkl. morgenmad
 • 7 nætter på Mpala Safari Lodge inkl. helpension, transport, sightseeing og game drives

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

På denne tur overnattes på hyggelige mindre steder, udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011