Gå til hovedindhold

Ngala Tented Camp

Romantiske luksustelte

Ngala Tented Camp er essensen af sofistikeret sydafrikansk safari. Helt tæt på det vilde dyreliv og omkranset af bushens forunderlige lyde, bor I i romantiske luksustelte, der smukt blender ind i den utæmmede natur. Her vågner I op til udsigten over Timbavati-floden og synet af det mangfoldige dyreliv, mens den elegante og raffinerede camp danner rammen om luksuriøs selvforkælelse.

Ngala Tented Camp ligger midt i Ngala Private Game Reserve i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park, der er blandt de største og mest dyrerige parker i Afrika. Her er der rig mulighed for at opleve det fascinerende sydafrikanske dyreliv, ikke mindst the ”Big Five”, på daglige udflugter eller siddende i skyggen på jeres private veranda; Her får I en safarioplevelse, I sent vil glemme.

Fra 7.961 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. helpension og safariaktiviteter

Rejseperiode: Hele året

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Luksuscamping i bushen

På Ngala Tented Camp venter der en autentisk, men luksuriøs safarioplevelse i ét med naturen. Campen og de luksuriøse sejldugstelte ligger let skjult af bushens vildvoksende træer med udsigt til Timbavatis sandrige flodleje. Teltene, der er inspireret af Afrikas smukke natur og indrettet i neutrale nuancer, blender ind i de utæmmede omgivelser. Her vil I falde i søvn til lyden af brølende løver og bushens lyssky dyr uden at give afkald på luksus og komfort. Den lækre camp og poolområdet er ligeledes inspireret af den omkransende natur og mimer flodens bugtende løb. På campens elegante veranda kan I bruge solrige eftermiddage eller lanterneoplyste aftener på at betragte bushens fascinerende skønhed.

Middag under åben himmel

Måltiderne på Ngala Tented Camp er en oplevelse i sig selv. Nyd en lækker frokost i intime omgivelser på jeres private veranda med udsigt til flodlejet og dyrene, der vandrer mod vandhullet, eller romantiske middage under stjernehimlen i det sandrige flodleje omgivet af bushens rå skønhed. Duften af mad, der tilberedes over åben ild, det bløde lysskær fra lanterne, puslende lyde fra skoven og klirrende glas skaber en magisk stemning, der ikke kan andet end forføre jer.

Vis på kort

Inspiration

Safarioplevelser i særklasse

Ngala Private Game Reserve ligger i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park, Sydafrikas største vildreservat. I dette fantastiske naturområde kan I opleve Sydafrikas mest fascinerende skabninger, der lever i det enorme vildnis. Her er der gode muligheder for at møde the Big Five (næsehorn, vandbøfler, løver, elefanter og leoparder), men også giraffer, hyæner og geparder i deres naturlige omgivelser. Med et ophold på Ngala Tented Camp vil dygtige rangers sørge for, at I kommer helt tæt på parkens rige dyreliv og får en safarioplevelse for livet.

Oplev Sydafrikas smukkeste skabninger på Game Drives

I står op før daggryet, når bushens dyr så småt begynder at røre på sig. Sammen med de dygtige rangers begiver I jer ud i bushen for at opleve dyrene, der nyder de tidlige morgentimer. Girafferne titter nysgerrigt over trætoppene, flodheste svaler sig i vandhuller, elefanterne ruller sig i mudder for at beskytte sig mod heden, der så småt begynder at presse sig på.

Inden aftenmørket overtager, begiver I jer igen afsted i for at se dyrene i et andet lys. En løve på jagt springer efter sit bytte, en gravid gepard tager sig en forfriskende tår vand, en gazelle føder bag buskadset; her oplever i livet, som det leves i bushen. Råt og fascinerende. Når mørket lægger sig over bushen, tændes spotlightet og giver jer et unikt indblik i de nataktive dyrs lyssky aktiviteter.

Kom helt tæt på dyrene på en fascinerende bush walk

Det er en euforiserende oplevelse at liste sig afsted i bushen. Her lærer I, hvordan I tracker de vilde dyr, hvordan det lugter, når en elefant er lige i nærheden, eller hvordan I sniger jer helt tæt på en antilope, uden at den opdager jer. Bliv klogere på de fantastiske detaljer i alt fra edderkoppens fint spundne spind til skarnbassens trivielle liv; på en bush walk oplever I naturen på en helt ny måde.

Anderledes safarioplevelser

På jeres ophold i Ngala Tented Camp har I mulighed for at tilkøbe flere unikke safarioplevelser. Tag fx på en rejse over smaragdgrønne dale i en luftballon og nyd den imponerende udsigt over Sydafrika fra himlen, besøg lokale landsbyer eller oplev nogle af Sydafrikas mest fantastiske panoramaer fra en helikopter. Der er masser af mulighed for at gøre jeres rejse helt speciel.

Safari for livsnydere

Når I ikke er ude at udforske bushen, så kan I nyde livet for en stund i campens romantiske og elegante omgivelser. Slap af ved poolen med en forfriskende drink og nyd synet af vilde dyr, der til tider lægger vejen forbi. Er musklerne ømme oven på safarien, kan I forkæle jer selv med en skøn massage eller hengive jer til et par afslappende timer i jeres private badekar.

Her bor I

Ngala Tented Camp er essensen af Afrika, De ni luksustelte, der alle ligger på en træplatform lidt hævet over jorden, har et smukt udsyn over Timbavati-flodlejet og den omkransende bush. Sejldugsteltene er moderne og chik indrettet i lyse nuancer med fine polerede trægulve og store, bløde senge og emmer af romantik og luksus. Her står I op til en et vidunderligt vue over den vilde sydafrikanske natur og falde i søvn til nattens lyde og det bløde lys fra lanternerne. Det elegante badeværelse med badekar og udendørs brus indbyder til afslapning og selvforkælelse, og den skønne veranda er perfekt til intime middage eller en drink med udsigt til bushens vilde dyr.

OBS: I kan besøge Ngala Tented Camp hele året, da loftsventilatorer, aircondition og elektriske varmetæpper sørger for, at I får et komfortabelt ophold uanset sæson.

For mennesker og miljø

Ngala Tented Camp samarbejder tæt med World Wildlife Fund (WWF) og South African National Parks Trust (SANParks Trust) for at konservere og beskytte Sydafrikas unikke dyreliv. Ved at samarbejde med bønder om at skabe reservater i stedet for farms og derved få reintroduceret den vilde dyrebestand, har de været med til at skabe gode forhold for miljø såvel som lokalbefolkning. Ngala Private Game Reserve var det første private reservat, der blev inkorporeret i Kruger National Park, hvilket har inspireret mange andre private reservater til at følge samme model.

Priser

Fra 7.961 kr.

Priser inkluderer:

 • Valgte værelseskategori
 • 3 daglige måltider
 • Drikkevarer (kaffe, te, soft drinks og husets vin)
 • Lodgens  basis safariaktiviteter

Ikke inkluderet:

 • National Park Fee
 • Transfer til lodge
 • Drikkepenge

 

Om Ngala Tented Camp

 • I et med naturens lyde.
 • Middag under åben himmel.
 • Safari for livsnydere.
 • Luksustelte ved Timbavati floden.