MC-rejser i Tyskland

Cruise gennem Tysklands naturskønne ruter på en mc

Tag med på en uforglemmelig motorcykelrejse gennem det betagende landskab i Tyskland. Uanset om du er en erfaren motorcyklist eller nybegynder, har Tyskland en overflod af smukke ruter, der kan tilfredsstille de fleste. Fra de snoede veje i Schwarzwald til de spektakulære alpine landskaber i De Bayerske Alper, er Tyskland et sandt eventyr for rejselystne sjæle på to hjul.

Opdag landets rige historie, mens du kører gennem gamle byer og forbi imponerende middelalderborge. Føl suset af fart, når du cruiser langs Autobahn og nyd de idylliske landskaber langs landevejene og stop ved maleriske landsbyer for at opleve den autentiske tyske kultur og gastronomi.

Uanset om du ønsker at udforske de nordlige regioner, hvor du kan opleve den charmerende Østersøkyst og de historiske byer som Lübeck og Rostock, eller om du foretrækker at drage sydpå og udforske vinregionerne i Rhinlandet eller den fantastiske Romantiske Strasse, vil en individuel mc-rejse i Tyskland give dig en uforglemmelig mc-oplevelse.

Se vores kør-selv-forslag på egen motorcykel i Tyskland her på siden.

Rigtig god tur!

Kør-selv-forslag inkluderer:
  • Overnatninger i følge program
  • Masser af fede køreoplevelser

 

Kontakt vores rejsespecialister
Sammen finder vi din drømmeferie på motorcykel:

Kontakt