Ringhotel Rheinhotel Dreesen, Bonn

'Das weisse haus am Rhein'

Ringhotel Rheinhotel Dreesen, Bonn (Bad Godesberg)

Det dejlige hotel, der også kaldes "Det hvide Hus ved Rhinen",  ligger i et roligt boligområde i Bonn med panoramaudsigt over Rhinen, Petersberg og naturparken Siebengebirge, og bag den stolte jugendfacade venter stilfuldt møblerede værelser.

I den elegante Gobelin-restaurant serveres frisklavede internationale og regionale retter samt hjemmelavede kager og kaffespecialiteter. Fra april til september er hotellets store Biergarten åben, med en fantastisk udsigt over Siebengebirge.

Fra 570 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fantastisk beliggenhed ud til Rhinen

Det smukke hotel ligger i herlige omgivelser lige ud til Rhinen. I over 125 år har det familiedrevne hotel budt på gæstfrihed, men har samtifdig tilpasset sig verden med fremskridt og udvikling. Værelserne inkluderer altid gratis parkering og WiFi, gratis minibar med 6 forskellige drinks og naturligvis hotellets store morgenbuffet i "Rheinsalons". Desuden tilbyder hotellet room service med snacks og måltider ud over restauranttilbudet, og I behøver ikke engang at ringe, men kan bestille direkte fra din værelse-tablet, hvilket gør det endnu lettere.

De velindrettede værelser har alle skrivebord, minibar, safe, balkon (mange med udsigt over Rhinen), siddemøbler og badeværelse med douche, hårtørrer og badekåbe. Desuden er der tv med sat-tv, sky-tv og trådløst internet.

  • Fantastisk beliggenhed ud til Rhinen
  • Store flotte værelser
  • Biergarten ud til Rhinen
  • Fremragende regionalt køkken
  • Udlejning af cykler
  • Seværdigheder i nærheden: Beethoven Haus, Kunstmuseum Bonn, sejlture på Rhinen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud