Ringhotel Birke, Kiel

Lækkert spahotel med et fremragende køkken i udkanten af Kiel

Ringhotel Birke, Kiel i Nordtyskland
Ringhotel Kiel er et særdeles godt og hyggeligt hotel beliggende i udkanten af Kiel, der ligger i fredelige omgivelser kun få minutter fra Kiels centrum og havn. Hotellet er kendt for sin gode restaurant og sin store lækre spa med swimmingpool og saunalandskab. Og så lægger man stor vægt på lokale råvarer af høj kvalitet og traditionelle og regionale retter.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Kiel, vil Ringhotel Birke være det perfekte hotel for at slappe af og måske shoppe lidt i både Kiel og det nærliggende outlet i Neumünster. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 570 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksuriøs spa med swimmingpool og spændende show-køkken

Ringhotel Birke drives af familien Birke, der lægger stor vægt på afslapning og velvære. Derfor lokker hotellet også med en meget lækker spa med swimmingpool, og alt hvad der hører til af massage og skønhedsbehandlinger samt en lille hyggelige spa-have. God personlig service og et excellent køkken er også en del af hotellets kendetegn, ligesom alle værelserne er velindrettede med alle moderne faciliteter. 

Restaurant Fischers Fritz byder på traditionelle retter og et mere friskt og moderne køkken, hvor over 60% af råvarerne kommer fra Slesvig-Holsten. Hotellet er også en af grundlæggerne af Feinheimisch, en organisation der lægger vægt på lokalt fremstillede produkter af høj kvalitet. Og foruden den dejlige restaurant med show-køkken, har hotellet en hyggelig pejsestue samt en Birke Spa Bistro.

Hotel Birke har 94 værelser i forskellige kategorier, alle med modene faciliteter, et regionalt køkken med show-køkken og ikke mindst spa med fire saunaer, tepidarium, stor swimmingpool og have. Ikke langt fra Kiel i Neumünster ligger MacArthurGlen Designer Outlet og spændende seværdigheder som Hedeby og Dannevirke er ikke langt borte ligesom der er flere attraktive golfbaner i nærheden.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud