Unikke overnatninger i Tyskland

Hoteller med lokale særpræg

Bo godt og oplev den tyske gæstfrihed og varme atmosfære
Ringhotels er en sammenslutning af næster 100 individuelle hoteller i Tyskland fra Østersøen i nord til Alperne i syd. Hvert hotel har sin egen historie, sin egen atmosfære, sit eget særpræg, personlige service og autentiske lokale omgivelser. Og ikke mindst et fremragende køkken baseret på årstidens råvarer og lokale produkter. Og ligesom hotellerne er forskellige, har også de tyske regioner sine egne charmerende kendetegn.

Ringhotels er alle særdeles gode 3-stjernede og 4-stjernede hoteller, og de fleste er familiedrevne, hvor værtsfolkene er tilstede i dagligdagen og sørger for at opretholde den særlige atmosfære, der præger hvert enkelt hotel.

Ringhotels er hoteller med vidt forskellig beliggenhed, fra landlig idyl til pulserende storby og fra lækre spahoteller til gastronomiske perler. Som at være hjemme, når I er ude.

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/4 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Hotelstandard:

  • Ringhotels består af 4-stjernede hoteller samt de bedste 3-stjernede og alle skal de leve op til hotelkædens kvalitetskrav.

Tysk gæstfrihed:

  • Ringhotels lægger vægt på autentiske oplevelser, der afspejler det region eller det område I befinder jer i. En af Ringhotels kerneværdier er da også ”Echt HeimatGenuss erleben” – en ægte lokal oplevelse.

Ringhotels tilbyder:

  • Individuelle hoteller med masser af charme
  • Fremragende gastronomi
  • Golf, kultur og wellness
  • Tradition og kreativitet


Sådan booker du et hotel:

Vores unikke overnatningsmuligheder er nøje udvalgt udvalgt, og kan kun bookes telefonisk på 70 11 60 11.

Kontakt os for at høre mere, eller søg blandt vores mange hoteller, der kan bookes online.

Kontakt

Find unikke overnatninger i Tyskland

Vis på kort

Oplev Tyskland - skab din egen historie

Kontakt

Eller find dit hotel her