Ringhotel Celler Tor, Celle

DEjligt hotel nær den romantiske bindingsværksby Celle

Romantik Hotel Fuchsbau, Timmendorfer Strand

Det dejlige 4-stjernede Romantik Hotel Fuchsbau er nærmest et romantiske oase for naturelskere. Hotellet ligger dejligt i grønne omgivelser i udkanten af den populære badeby Timmendorfer Strand, og her kan gæsterne dele familien Fuhrmann og hele Romantik Hotel Fuchsbau-teamets lidenskab for service og god mad. I den hyggelige nog afslappede atmosfære er det nemt at slappe af, enten i de dejlige værelserne, i det 700 m² store SPA, i biblioteket, eller ved pejsen. 

Fra 495 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning og komfort i stor idyllisk have

Det dejlige 4-stjernet superior Ringhotel Celler Tor ligger omgivet af en stor fredelig have ved vej B3 små fire km fra Celle’s centrum. Her finder I al tænkelig komfort med den skønne have og terrasse og smagtfuldt indrettede værelse i forskellige kategorier. Derudover byder hotellet på et badeparadis med to swimmingpools, vandfald, saunalandskab og dampbade samt hvilerum med skøn udsigt til naturen.

Hotellets restaurant tilbyder et spændende regionalt og internationalt menukort, der i løbet af året afstemmes efter sæsonen og de tilgængelige lokale råvarer. Også veganske og vegetariske retter står på menuen. Og i den hyggelige Bar & Lounge kan I nyde eftermiddagskaffen eller en cocktail før og efter middagen.

Ringhotel Celler Tor har 73 smagfuldt indrettede værelser med flere indrettede for hyperallergikere, to indendørs swimmingpools og flere saunaer og er et barrierefrit hotel. Hotellet ligger fredeligt lidt uden for Celle, et par min. kørsel fra Celle Altstadt med Schloss Celle og ikk elangt fra Autostadt, Serengeti Park, Vogelpark Walsrode og Kloster Wienhausen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud