Ringhotel Celler Tor, Celle

Lækkert hotel nær den romantiske bindingsværksby Celle

Ringhotel Celler Tor, Celle i Nordtyskland
Ringhotel Celler Tor ligger perfekt, hvis man I opleve den charmerende bindingsværksby Celle, og samtidig bo i fredelige og hyggelige omgivelser. I Celle kan I nyde de smukke gamle huse og måske deltage i en af de mange rundvisninger, hvor I kommer tættere på byens historie.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Lübeck, vil Ringhotel Celler Tor være det perfekte hotel for at slappe af og måske besøge det spændende Schloss Celle, hvor Dronning Caroline Mathilde endte sine dage. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 495 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning og komfort i stor idyllisk have

Det dejlige 4-stjernet superior Ringhotel Celler Tor ligger omgivet af en stor fredelig have ved vej B3 små fire km fra Celle’s centrum. Her finder I al tænkelig komfort med den skønne have og terrasse og smagtfuldt indrettede værelse i forskellige kategorier. Derudover byder hotellet på et badeparadis med to swimmingpools, vandfald, saunalandskab og dampbade samt hvilerum med skøn udsigt til naturen.

Hotellets restaurant tilbyder et spændende regionalt og internationalt menukort, der i løbet af året afstemmes efter sæsonen og de tilgængelige lokale råvarer. Også veganske og vegetariske retter står på menuen. Og i den hyggelige Bar & Lounge kan I nyde eftermiddagskaffen eller en cocktail før og efter middagen.

Ringhotel Celler Tor har 73 smagfuldt indrettede værelser med flere indrettede for hyperallergikere, to indendørs swimmingpools og flere saunaer og er et barrierefrit hotel. Hotellet ligger fredeligt lidt uden for Celle, et par min. kørsel fra Celle Altstadt med Schloss Celle og ikk elangt fra Autostadt, Serengeti Park, Vogelpark Walsrode og Kloster Wienhausen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud