Ringhotel Germanenhof, Steinheim

Hyggeligt hotel midt i idyllisk flodlandskab Weserbergland

Ringhotel Germanenhof, Steinheim i Midttyskland
Ringhotel Germanenhof ligger perfekt, hvis I vil opleve det charmerende Weserbergland og samtidig nyde livet på første klasse. Fra Steinheim er der mange udflugtsmuligheder fra Rottefængerbyen Hameln til en stille sejltur på Weser-floden.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Steinheim, vil Ringhotel Germanenhof være det perfekte hotel for at slappe af og måske besøge det interessant Schloss Corvey, hvorfra Angar udgik da han kristnede Danmark. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 450 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lækker gastronomi nær 'Teutoburger Wald'

Ringhotel Germanenhof ligger fredeligt i den lille by Steinheim i Naturpark Eggegebirke for foden af skoven, Teutoburger Wald. Hotellet har i over 30 år været drevet af familien Seidensticker, som gennem årene har lagt vægt på at forene tradition med moderne komfort. Originalitet og naturmaterialer er med til at give hotellet sin helt egen karakter, og den personlige service er sat i højsædet. Værelserne er indrettet i moderne Landhaus-stil med al forventelig komfort.

Også køkkenet er en familieaffære, hvor Junior Chef Ingo Seidensticker komponerer sofistikerede retter baseret på friske, regionale råvarer og vildt fra lokale skove, akkompagneret af et fremragende vinkort.

Ringhotel Germanenhof tilbyder 23 værelser, de fleste med balkon, allergikervenligt og barrierefrit, et excellent køkken med lokale råvarer og vildt fra egen jagt samt cykeludlejning. I nærheder har i seværdigheder som Kloster Corvey (UNESCO), Hermanns Denkmal og Externsteine.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud