Ringhotel Jensen, Lübeck

Lübecks bedste adresse ud til floden Trave

Ringhotel Jensen, Lübeck i Nordtyskland
Ringhotel Jensen er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i den skønne gamle Hansestad Lübeck. Her møder man historien bag hvert gadehjørne. Og byens maritime tilhørsforhold fornægter sig bestemt heller ikke.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Lübeck, vil Ringhotel Jensen være det perfekte hotel for at slappe af og måske lægge vejen forbi de ikoniske Café Niederegger og Restaurant Schiffergeschellschaft. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 480 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Maritim historie i hyggelige rammer

Ringhotel Jensen ligger på Lübecks absolut bedste adresse på den historiske ”Altstadtinsel” direkte ud til floden Trave og overfor den berømte byport, Holsteintor. Hotellets historie går et par hundrede år tilbage i tiden. Og hotellet består af to sammenhængende partriciervillaer, og netop de gamle bygninger er med til at give hotellet sin egen karakter og charme, men alle steder kan man komme frem uden trapper.

Ringhotel Jensen lokker også med Restaurant Wachtzimmer, der med sin maritime stemning byder på mange fiskerette, lokale specialiteter og sæsonprægede retter, og om sommeren kan man nyde middagen på terrassen ud mod Trave. Et godt tegn er også de mange lokale, der som stamgæster nyder den gode mad og den venlige service.

Ringhotel Jensen med historisk arkitektur har en fantastisk beliggenhed i centrum af Lübeck ved floden Trave. Her er 42 velindrettede og forskellige værelse samt en traditionel Lübecker-restaurant. Parkering 150 m fra hotellet.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud