Ringhotel Nebelhornblick, Kornau, Algäu

Traditionelt hotel midt i de sydtyske Alper

Ringhotel Nebelhornblick, Kornau i Sydtyskland
Ringhotel Nebelhornblick ligger i det allersydligste Tyskland, nær grænsen til Østrig. Et perfekt hotel hvis I vil udforske Deutsche Alpenstrasse, der løber langs de sydtyske alper fra Bodensee til Berchtesgaden.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Sydtyskland, vil Ringhotel Nebelhornblick være det perfekte hotel et par nætter, så I har tid til at nyde den fantastiske natur i de tyske Alper. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 667 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bjergluft og skønne udsigter

Ringhotel Nebelhornblick ligger midt i naturen i den lille skønne landsby Kornau ved Oberstdorf for foden af de imponerende Allgäuer Hochalpen. Det 4-stjernede hotel drives af famlien Gras og lokker med flotte værelser og eventyrligt smukke bjergpanoramaer. Her i Allgäu i det allersydligste Tyskland er I omgivet af bjerge, dale, skov og smukke blomsterenge, og bor I mere end to nætter, er det gratis at benytte de mange bjergbaner, der tager jer op i de smukke bjerge.  

Som gæst giver den friske bjergluft ekstra appetit, hvilket der også er taget højde for. I restauranten er I sikker på en kulinarisk oplevelse, hvor køkkenchefen hver dag tilbereder en ny 4-retters menu. Indimellem serveres en fantastisk Allgäuer-buffet med lokale specialiteter, alt sammen akkompagneret af vin fra hotellets veludstyrede vinkælder.

  • Pragtfuld beliggenhed med udsigt til bjergene
  • Store velindrettede værelser
  • Stor spa med swimmingpool, sauna, dampbad mm.
  • Exceptionelt regionalt køkken
  • Fantastiske udflugtsmuligheder
  • Seværdigheder i nærheden: Utallige bjergbaner i omegenen, f.eks Söllereckbahn, fantastiske vandremuligheder.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud