Ringhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten, Meerbusch/Rhein

Dejligt hotel ved Rhinen nær Düsseldorf

Ringhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten, Meerbusch i Midttyskland
Ringhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten ligger ved Rhinen nær Düsseldorf, og byder på dejlige værelser. Hotellets restaurant inviter ind til et herligt regionalt køkken, hvis kreationer kan nydes på terrassen, hvorfra I kan se Rhinen stille løbe forbi.

Hvis jeres kør-selv-ferie går vestpå mod Normandiet, vil Ringhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten være perfekt til oplevelser i den charmerende by Düsseldorf og i det spændende område ud til Rhinen. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 375 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Skøn restaurant med udsigt over floden

Ringhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten ligger i dejlige grønne omgivelser direkte ud til Rhinen i Meerbusch nær Düsseldorf. Hotellet drives af familien Gerstner, der sørger for at kvaliteten er i top. Naturligvis er alle andre gæster også velkomne, ikke mindst i ferieperioder, hvor der ellers kan være stille. Værelserne er flotte og velindrettede med al moderne komfort, og lokker bestemt til et par ekstra overnatninger.

Den lyse Restaurant Orangerie tilbyder hotellets store morgenbuffet og er åben hver dag til frokost, mens Restaurant Bellevue byder på en stilfuld middag akkompagneret af de bedste vine. Her sørger køkkenet både for de opfindsomme kulinariske lækkerier og de mere traditionelle og regionale retter, fx husets uanfægtede specialitet ”Rheinischer Sauerbraten”. Og naturligvis lever vinkortet helt op til de forventninger der sættes af køkkenet.

  • Dejlig beliggenhed ud til Rhinen
  • 72 komfortable værelser - flere med balkon
  • Terrasse med udsigt over floden
  • Fremragende regionalt køkken
  • Gratis ”velkomst bar” på værelset
  • Seværdigheder i nærheden: Düsseldorf Altstadt, Köln med domkirke, Limburg i Holland

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud