Romantik Hotel am Brühl, Quedlinburg

Lækkert hotel i charmerende Quedlinburg

Romantik Hotel am Brühl, Quedlinburg, Harzen

Det pragtfulde Romantik Hotel am Brühl ligger nær Quedlinburgs romantiske, middelalderlige centrum. De nænsomt restaurerede bygninger fra forskellige epoker omslutter en stor indre gårdhave, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens stress og jag. I kan nyde restauranten Weinstube, slappe af ved pejsen i loungen eller tage en udflugt til den eventyrlige gamle bydel eller Harzens vilde og romantiske natur.

Hotellets 47 værelser er individuelt indrettede og kombinerer sydens charme med moderne komfort. De harmoniske farver på engelske stoffer og møbler af høj kvalitet i vintage stil understreger hele husets karakter. Og naturligvis er der gratis WiFi er tilgængelige overalt.

Fra 743 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved min. 2 nætter 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantisk stemning og køkken der serverer lækre sæsonbetonede menuer

Sin romantiske stil har de fredede bygninger haft siden restaureringen i 1992, hvor den oprindelige bindingsværksbygning fra et tidligere frøavlsfirma, en bygning fra det oprindelige Harzer Likörfabrik (Harzgeist stammer herfra) og en staldbygning med preussisk bueloft og støbejernssøjler indrammer hotellets vidunderligt gårdhave.

På Romantik Hotel am Brühl er der ingen chance for at sulte ihjel! Glem tiden og lad jer forføre af det dedikerede køkkenhold, der tilberede retter á la carte og sæsonbetonede menuer med lidenskab og kun med friske produkter. Her kan I opleve kompositioner med regionale referencer og nyfortolkede klassikere i det fine køkken. Fordyb jer i den nostalgiske moderne flair i restauranten, der er indrettet i en tidligere stald. Et perfekt sted til en dejlig menu akkompagneret af fine vine fra restaurantens omfattende vinkort.

Lad dagen kling ud med en hyggelig afslutning i den lille, fine bar i pejsestuen. I løbet af dagen serveres gerne kaffe og hjemmelavede kager, og om aftenen lokkes I med cocktails og long-drinks samt et omfattende udvalg af åbne vine. I den kolde årstid kan I nyde den hyggelige atmosfære ved den åbne pejs, og for de rigtige natugler holder baren åbent til sent på natten.

Galleri

Kort

Vis på kort