Aktiviteter i USA

Aktiviteter til lands, til vands og i luften

Vi har udvalgt en række aktiviteter I kan lave som en del af jeres næste kør-selv eller storbyferie i USA. Det er alt fra vandre- og cykelture, helikopterture, guidede ture i by og natur eller korte og længere bådture og krydstogter. De fleste af aktiviteterne kan I bestille gennem os som end el af den samlede rejse, mens nogle er ideer til aktiviteter I selv kan planlægge at gøre undervejs i USA.

USA-rejsemesse 2024
Sæt kryds i kalenderen søndag d. 3. marts 2024, hvor vi for 9. gang afholder vores populære og velbesøgte USA-rejsemesse - Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser over there - denne gang i Bella Arena.

Køb billet til rejsemessen her

Søg og book aktiviteter

Vi tilbyder rigtig mange typer aktiviteter undervejs i USA og det meste af verden. Det kan være alt fra at udforske naturen på en guidet vandre- eller cykeltur, få enestående udsigter fra helikopter eller luftballon, lære mere om destinationen gennem guidede sightseeingture og museumsbesøg eller opleve dyrelivet på en delfin- eller hvalsafari. Dette er blot nogle få eksempler på oplevelser, I kan opleve undervejs. Find og book aktiviteter til jeres næste kør-selv-ferie her:

Søg og book aktiviteter her