Billeje i Colorado

Lej en bil Colorado og oplev Rocky Mountains, Miner, indianere og storby

Med en lejebil i Colorado er du aldrig langt fra de storslåede oplevelser. Hvad enten du opsøger ruiner af gamle indianerlandsbyer i Mesa Verde National Park. Snor dig på U.S. Route 34’s serpentinersving fra bjergbyen Boulder op mod Colorados svimlende tag, Rocky Mountains National Park. Eller når du tager på opdagelse i Denvers charmerende LoDo-kvarter. Eventyret i Colorado starter bag rattet - hvor vil du hen?

Envejsleje
Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i Denver og afleverer den i Las Vegas - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i USA.

Vi tilbyder op til 3 specialpriser

  • Dagens pris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
  • FDM travel Xtra – fast pris
  • FDM travel Xtra m/GPS - fast pris

5 gode råd om biludlejning:

1: Bestil i god tid
2: Selvrisiko
3. Garanti
4. Tænk før du tanker
5. Find rundt med GPS

Læs mere

 

bestil online

Information

VI TILBYDER DIG OP TIL 3 SPECIALPRISER PÅ EN BILGRUPPE

Bestil lejebilen i USA hos os. Vi tilbyder dig op til tre forskellige priser på en bilgruppe, så du får muligheden for at bestille præcis den forsikringsdækning og bilgruppe, der passer dig bedst. Bestiller du billejen hjemmefra, kan den stå klar til dig ved ankomst i en lufthavn i Colorado eller fra et bykontor. Med en lejebil sparer du også penge til bus eller taxa til og fra dit hotel.

  • Dagens pris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
  • FDM travel Xtra – fast pris der ud over nedenstående* inkluderer 1 ekstra fører, personlig ulykkesforsikring og forsikring af personlige ejendele.
  • FDM travel Xtra m/GPS - fast pris der ud over nedenstående* inkluderer 1 ekstra fører, personlig ulykkesforsikring og forsikring af personlige ejendele.

*Alle priserne inkluderer fri kilometer, forsikring uden selvrisiko mod biltyveri og skade på bil, udvidet ansvarsforsikring, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter.