Celebrity Cruises

Eksklusive cruises for livsnydere

Celebrity Cruises tilbyder eksklusive cruises for livsnydere - til jer der gerne vil have det lille ekstra. De 12 Celebrity skibe med plads til 2.000 - 3.300 gæster er elegant indrettet og udført i unikt moderne design med fokus på velvære. Serviceniveauet er højt og de mange besætningsmedlemmer står klar til at gøre jeres ferie til noget ganske specielt. Så hvis I gerne vil forkæles og nyde en afslappende ferie, hvor kvaliteten er i højsædet - så har I fundet det med  Celebrity - for det er designet specielt til jer.

Et krydstogt er en totalferie, hvor langt det meste ombord er betalt på forhånd, inklusive forplejningen og international underholdning. I kan altså for alvor koble af fra hverdagen og nyde oplevelserne, som de kommer. Undervejs lægges der til i forskellige havne, og dermed er et krydstogt også en enestående mulighed for at besøge flere destinationer. Krydstogter er for alle, der vil nyde en ferie med frisk havluft og masser af oplevelser på en sejltur til spændende steder og byer.  

Velkommen ombord på et af Celebrity Cruises lækre skibe, hvor I kan nyde turen og forkælelsen ombord.  

 

Inspiration

Ombord på et Celebrity krydstogtsskib

Kahytterne på Celebrity Cruises er af høj kvalitet, og der findes en lang række forskellige kahytstyper lige fra indvendige kahytter til store suiter, som I kan vælge mellem. Måske er det vigtigt for jer at have en privat veranda, eller hvis flere rejser sammen, vil sammenhængende værelser være vigtigt, hvis ikke I vælger en suite med to soveværelser. Uanset hvilken kahyt I vælger, har I 24-timers roomservice. Kontakt os så vi sammen kan finde den kahytstype, der passer jeg bedst.  

Maden ombord er et kapitel for sig, og døgnet rundt er der mulighed for at få noget at spise. I hovedrestauranten kan I kvit og frit vælge jeres foretrukne retter ud fra et godt spækket menukort med alverdens lækkerier. I skibets, ofte tematiserede, specialrestauranter opkræves et tillæg for at spise der, og I skal bestille plads i forvejen. 

Ombord vil I opleve et stort udbud af aktiviteter og underholdning. Slap af i en solseng og nyd en god bog, besøg skibets SPA, gå til foredrag eller vinsmagning, besøg skibets butik og shop amok eller deltag i kunstauktioner og få nogle fine kunstværker med hjem. Om aftenen lokker casinoet, men også teatret, hvor I vil opleve et varieret program, der dækker over alt fra show til sang og tryllekunst. Det er helt op til jer hvor aktive I ønsker at være, og hvor meget I ønsker at deltage i. Udbuddet af aktiviteter kan svinge skibene imellem.

Kort

Vis på kort