Independence Beer Garden i Philadelphia

Nyd en lokal øl ved de historiske seværdigheder

Lyden af klirrende glas, musik, klodsmajor og glade stemmer. Afslappede tjenere, der langer specialøl over disken. Højrøstet sommerstemning ved langborde. Baren Independence Beer Garden vækker måske mindelser om en moderne tysk biergarten, men oplevelsen er ærkeamerikansk. Ikke mindst fordi specialbryggede amerikanske øl her bliver serveret sammen med udsigten til Independence National Historic Park, hvor turister står i utålmodig kø til Liberty Bell og Independence Hall; byens måske største seværdigheder.

Og hvilken bedre måde at fordøje historier om uafhængighedserklæringer og frihedskæmpere på end over en øl fra et microbryggeri?

Inspiration

Specialøl i den urbane oase

Et grønt virvar af planter, farverige blomster, lyskæder og rustikke stålplanker popper pludseligt frem midt på S 6th Street i Philadelphias historiske kvarter. Det er Independence Beer Garden, der som mos omkring en haveflise, omfavner en tragisk kedelig klods af en kontorbygning fra 1960'erne. Klyngerne af havestole, rustikke barer og langeborde er en velkommen urban oase af specialøl, snacks og skygge på en lun sommerdag. Ja, selv i den store beton-passage under bygningen, der ved første øjekast virker som et gabende tomrum, er der formidabel stemning omkring en hyggelig pavillion-bar, bordtennisborde og lounges.

21st Amendment Hell - og andre gode øl

Det er et must at smage deres vandmelonøl om sommeren, fortæller en af gæsterne i baren. Og som sagt så gjort. At tage en tår af 21st Amendment Hell or High Watermelon er som at få brusende, forfriskende vandmelonsaft i munden. Intens i smagen. Opkvikkende på en sommerdag. Men også overvældende frugtig. Heldigvis lever Independence Beer Garden op til sit navn og tilbyder mere end 40 spændende øl, både på fad og på dåse, fra lokale bryggerier som Evil Genius, Yards og USAs ældste bryggeri, Yuengling. Og vil du udfordre, såvel som forkæle dine smagsløg, så prøv deres sæsonøl. Hvordan lyder en græskarøl i efteråret? Eller måske en bærøl om sommeren?


"Du skal bestille en omgang Pickle Chips - Friturestegte, syltede agurker - når du besøger Independence Beer Garden. Det lyder mærkeligt, og det er det også. Men det smager fantastisk sammen med øl!"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort