Lake Havasu City

fra london til arizona

I den vestlige del af ørken staten Arizona ligger den hyggeligt byen Lake Havasu. Byen ligger ud den smukke Colorado River og i baggrunden kan du se Mohave bjergene horisonten. De smukke bjerge giver en skøn kontrast til det ellers flade landskab. Lake Havasu’s søbred giver dig mulighed for at nyde en kølig dukkert i søen og en afslappende dag ved en af byens mange strande.

Byen blev grundlagt i 1960’erne af entreprenøren Robert P. McCulloch og har gennem tiden vokset sig til en by hvor du kan få næsten alt hvad hjertet begærer. Lake Havasu er bedst kendt for sin 200 år gamle ikoniske bro, London Bridge som endda er kåret til verdens største antikvitet. Broen blev oprindeligt opført i London, hvor den krydsede Themsen, men blev sat til salg da den ikke var stor nok til London længere og stod og forfaldt.

Broen blev købt af Robert B. McCulloch for 2,4 millioner dollars for at kunne få noget opmærksomhed til sin by på grænsen mellem Arizona og Californien. Hver eneste sten blev nummereret og pakket i London, inden de blev sendt tværs over Atlanterhavet til Lake Havasu hvor den omhyggeligt blev samlet igen. De oprindelige gadelamper, der er lavet af omsmeltede kanoner fra Napoleons hær, hørte med broen og de står stadig og pryder den smukke stenbro i dag. Se og hør nærmere om historien om London Bridge på din rejse til Lake Havasu.

Kort

Vis på kort

Oplev Midtvesten - Skab din egen historie