Musikalsk Magi på Broadway i Nashville

Byens pulserende gade hvor du kan opleve den autentiske country- og blueskultur

Når solen langsomt begynder at sænke sig over Nashville, bliver gaderne fyldt med en elektrisk atmosfære af musik, neonlys i alle regnbuens farver og et herligt leben. Broadway er hjertet af Nashvilles underholdningsdistrikt, og kendt som et sandt mekka for musikelskere, der strømmer til denne pulserende gade for at opleve den autentiske country- og blueskultur, der har gjort byen berømt. Så gør dig klar til at blive fortryllet af en uforglemmelig aften, når du træder ind i Nashvilles musikalske univers.

Gå en tur ned ad Honky Tonk Highway, en livlig fire-blok strækning af Lower Broadway med butikker og restauranter med country-western-tema, og adskillige honky-tonks (barer) med levende musik hele dagen. Hold øjne og ører åbne for måske dukker en musiklegende op til en improviseret jamsession.

Museer dedikeret til musiklegender

Broadway er ikke udelukkende livemusik og barer. Du kan fx besøge Patsy Cline Museum og Johnny Cash Museum eller hvad med en guidet tur i Ryman Auditorium, der tidligere fungerede som hjemsted for Grand Ole Opry fra 1943 til 1974. Her optrådte flere verdenskendte navn – Elvis Presley var en af dem. I dag afholdes der shows og koncerter.

Er du mere til sport?

Tjek Bridgestone Arena ud, der er hjemsted for Nashvilles NHL-hold, Nashville Predators. Det er også her, du finder Tennessee Sports Hall of Fame, med udstillinger der hylder professionelle atleter fra en lang række sportsgrene, trænere, sportsskribenter, hold og trænere for deres bidrag til sporten i Tennessee.

Uden mad og drikke…

Før, under eller efter din musikalske tur gennem Broadway musikalske slaraffenland, kan du nyde et godt måltid på en af de talrige spisesteder, der omgiver Broadway. Et ”must” er Nashvilles berømte hot chicken - en elsket lokal delikatesse. Der er også noget til din søde tand i Goo Goo Shop, hvor du bliver mødt af glade farver og alle former for ”retro slik” fra kager, chokoladebar til milkshakes.

Kort

Vis på kort