Områder i USA

Velkommen til uendelige oplevelser i USA

Vil du rejse til lands, til vands eller i luften, så har vi din USA rejse. Rejser du på opdagelse i USA for første gang, så hjælper vi dig med alle begynder-tipsene, og vil du opdage USA igen, så giver vi dig alle de gode insider-tips. Ca. 22.000 danskere rejser årligt med os til USA, fordi vores viden og udvalg af klassiske og mere utraditionelle USA-rejser er bredest og afprøvet af os selv.

inspiration

oplev de forskellige områder i USA

USA er mulighedernes land med New Yorks pulserende storbyliv, Golden Gate der forsvinder i skyerne, Washingtons verdensberømte monumenter, Highway 1 der klamrer sig til Californiens Stillehavskyst, klassisk diner med saftige burgere på Route 66, pastelfarvede strand-hoteller langs Ocean Drive i Miami, Grand Canyons gigantiske kløft der dukker op ud ad ingenting i Arizona, lyshavet langs The Strip i Las Vegas og festfyrværkeriet af efterårsfarver i New Englands skove.

Vi kan blive ved med at opremse uendelige oplevelser i USA, men vi vil hellere spørge, hvad I har lyst til. Vil I opleve nationalparkernes imponerende natur og dyreliv? Rocky Mountains storslåede højder og ægte cowboykultur? Eller hvad med sydstaternes gæstfrihed, store plantager, spændende køkken og ikke mindst country and western, jazz, blues og rock’n’roll? Vil I på vinsafari i Napa Valley eller på golfferie i Florida? I kan også kombinere jeres ferie i USA med et krydstogt i Caribien.

Vi sender hvert år ca. 22.000 danskere til USA for at give dem lige nøjagtigt de ferieoplevelser, de gerne vil have. Vores erfarne rejsespecialister har selv rejst i USA på kryds og tværs og sidder klar til at hjælpe jer. Og her har vi Danmarks største rejseunivers om USA på nettet, hvor vores rejsespecialister og andre rejseglade brugere udveksler rejsetips om alt fra cykelture i Boston til helikopterture over Grand Canyon.