Rejser til Hawaii

Aloha til Hawaii og oplevelser i verdensklasse

Hawaii er stedet, hvor du kan dase på kridhvide sandstrande, tage en dukkert i det lune dybblå hav og bare nyde livet. Du kan tage på opdagelse i en mangfoldig natur med frodige regnskove og fascinerende aktive vulkaner med damp, røg og flydende lava. På Hawaii er der mange muligheder på de forskellige øer, der hver især har noget at tilbyde. Mest kendt er Oahu og Maui, men Hawaii Big Island og Kauai er også noget for sig med deres naturområder, og de mindre turistede øer Lanai og Molokai må bestemt ikke glemmes.

Hawaii har et fantastisk klima hele året, hvilket gør øerne til det perfekte rejsemål - hele året rundt. Så drømmer du om at rejse til Hawaii? Vores USA-specialister har hjulpet mange til Hawaii og fået deres drømme til at gå i opfyldelse.

Rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Hawaiis øer

Oahu - Hawaiis samlingssted

Her finder du Hawaii-øernes hovedstad, Honolulu. Bare navnet klinger og får en til at drømme sig væk. Honolulu kom for alvor på verdenskortet i 1973, da Elvis holdt datidens dyreste koncert, Aloha from Hawaii, der blev satellittransmitteret til hele verden. Honolulu er et miks af super moderne skyskrabere, gamle missionshuse og mange andre stilarter. Det er med til at gøre den så unik sammen med de mange folkeslag.

Pearl Harbour - et must at opleve
Når det gælder historie og kultur, så er Pearl Harbor et must - flådestationen, som japanerne angreb den 7. december 1941 - et angreb, som var den direkte anledning til, at amerikanerne gik ind i 2. verdenskrig. I dag er det en mindepark, der er besøgt af rejsende fra USA og hele verden. Omdrejningspunktet er U.S.S. Arizona Memorial. Det er et område med en vigtig historie at fortælle og meget følelsesladet.

Waikiki - surfing surfing
Waikiki – hvor surfing bølgen startede og lever i bedste velgående. Waikiki er da også specielt kendt for sine lækre strande og blevet Oahus populæreste område med pragtfulde hoteller og resorts, der alle ligger tæt på stranden.

Værd at opleve/aktiviteter

 • Nuuanu Pali udsigtspunktet – Kør via Pali hovedvejen til udsigtspunktet, der er Oahus flotteste. Sæt god tid af, for der er masser af seværdigheder langs hovedvejen.
 • Polynesisk Kultur Center – masser af aktiviteter, underholdning med sang, dans, lokale specialiteter, kanoture, og chancen for at lære en masse om den polynesiske kultur. 
 • Besøg Kualoa Ranch, hvor mange velkendte filmscener er blevet optaget. Bl.a. Jurassic Park, Godzilla og Mighty Joe Young.
 • Sig ”Ja” – til den eneste ene: I har talrige muligheder for en bryllupsrejse til Oahu, hvor I kan sige ”Ja” på en af de eksotiske strande. Waikiki-stranden er en af de populæreste.
   

Vidste du ... Obamas Hawaii
Tidligere præsident Barack Obama er født på Hawaii - mere præcist i Honolulu. Obama voksede op på Oahu, men rejste derfra med sin mor, da han var 6 år. Som 10-årig vendte han tilbage til Hawaii og boede hos sine bedsteforældre, mens han gik i skole på Punahou School i Makiki, bare 10 min. fra Waikiki.

I sin fritid bodysurfede han fra Sandy Beach, der ligger på den østlige spids af Oahu, og så tjente han sine første penge i Baskin-Robbins Ice Cream på South King Street - hvor den også ligger i dag. Ingen tvivl om at Hawaii har betydet meget for Obama og fortsat gør. Han har ved en given lejlighed udtalt: “What’s best in me, and what’s best in my message, is consistent with the tradition of Hawaii.”

Maui - dalenes ø

Det hawaiianske udtryk "Maui No Ka Oi" betyder "Maui er bare bedst”. Og I vil være helt enige efter et besøg på øen. Udforsk den gamle hvalfangerby Lahaina og de nærliggende West Maui Mountains. I kan også tage på tur til Haleakala National Park og dens mere end 3.000 m høje vulkankrater eller hoppe en tur i bølgen blå og snorkle ud fra smaragdøen Lanai. Her er uberørte koralrev og et farvestrålende liv under havoverfladen.

Vejen til Hana
Den smalle, snoede vej med næsten 50 etsporede broer er hugget ud i den frodige regnskov. Vejen byder på betagende vandfald, lavaklipper og sandstrande. Hold øje med vandfaldet ved Pua'a Ka'a State Wayside Park, den sorte sandstrand og lavarøret ved Wai'anapanapa State Park og bassinerne ved Ohe'o Gulch Pools.

Små landsbyer tryllebinder dig med deres charme, og de 5-stjernede luksushoteller brillerer med alle former for forkælelse og ikke mindst gourmetmad i særklasse. Maui er faktisk flere gange udråbt til ”Best Island”. Pukkelhvalerne er allerede faldet for Mauri og vender tilbage til det varme hav år efter år.

Værd at opleve/aktiviteter på Maui

 • Vejen til Hana – en af verdens smukkeste køreture. Vejen snor sig langs bjerge og dale via mere end 600 kurver og 50 broer. Ruten er kun 80 km lang, men sceneriet er så overvældende, at du konstant får lyst til at stoppe og forevige udsigten med snesevis af billeder.
 • Haleakala National Park – Vulkanen Haleakala kan ses overalt på Maui. Stå tidligt op og kør til Haleakla Visitor Center, der ligger i næsten 3 km højde. Der får du en af de bedste solopgange. Er du ikke morgenmenneske, så kan du også beundre fabelagtige solnedgange derfra. Husk vandreskoene, så du kan begive dig ud i området via en af de mange vandrestier.
 • Waimoku vandfaldene – gå på opdagelse via Pipiwai ruten til det 120 m høje vandfald.
 • Hvalsafari – Pukkelhvalerne kommer i hundredevis til Maui i vinterhalvåret. Tag på hvalsafari og beundre de yndefulde kæmper.
 • Golf – På Maui findes 16 golfbaner, der alle er designet af de bedste. Her får du brug for alle dine golftalenter.

 

Island of Hawaii - Natur, historie og romantik på Island of Hawaii

Aloha til ”Den store Ø”. Det er svært ikke at blive betaget af Island of Hawaii, der uden sammenligning er den største af de hawaiiske øer. Hawaii Volcanoes National Park er øens store trækplaster, hvor du kan se den flydende magma, der får parken til at vokse dag for dag. Her får du vitterlig øjnene op for naturens overvældende kræfter. Men der er meget mere ...

Aktiv eller romantisk ferie på Island of Hawaii?
Naturen er bare helt unik fra det kølige højland Waimea, hvor Hawaiis cowboyer (painolo) holder til, det sorte sand ved Punaluu, frodige regnskove og ikke mindst strande i verdensklasse. Det betyder også, du kan kaste dig ud i en stribe af aktiviteter. Vandring, guidede ture på hest, udfordre de smukt beliggende golfbaner, snorkle, dykke og meget mere.

Du kan også lære noget om den hawaiiske kultur og historie i Kaloko-Honokōhau National Historical Park.

Er du taget til Hawaii for nogen romantiske dage … måske på bryllupsrejse? Der er flere romantiske og vildt luksuriøse hoteller og resorts at vælge mellem. Du kan fx også overraske din bedre halvdel med en helikoptertur over vulkanområder med flydende lave, dybgrønne regnskove og frodige bjerge.

Udflugter på Island of Hawaii
Ud over helikopterturen, der med garanti printer sig ind på nethinden, så har du meget andet at vælge mellem som fx.

 • Guidede ture til Hawaii Volcanoes National Park
 • Bådture til seværdighederne langs Kona kysten
 • Ø rundtur
 • Til toppen af Maunakea
 • Off-road eventyr med 6-hjulstrækker
 • Akaka Falls Zipline - Zipline fra træ til træ og mærk suset, når du flyver af sted gennem skoven

 

Kauai - Kauais natur er overvældende smuk og frodig

Kauai er som én stor frodig have. Bølgende landskaber og dybgrønne nuancer. Du skal lede længe efter et mere frodigt og smukt sted på kloden. Det har Hollywood da også fået øjnene op for længe siden med blockbusters som fx Jurassic Park, King Kong og Pirates of the Carribbean.

Nordkysten af Kauai brillerer med den høje Napali kyst, hvor dramatiske dybgrønne og rødbrune bjergformationer glider ned i havet.Du kan kaste dig ud i alle former for aktiviteter, hvor du kommer helt tæt på naturen. Wailua vandfaldene danner de perfekte rammer for vielser, hvis du går i bryllupstanker. Waimea Canyon er Hawaiis svar på Grand Canyon. Små landsbyer omfavner dig med deres charme. Endelig er der 80 km skønne strande, du kan boltrer dig på. Kauai venter bare på at blive opdaget.

Værd at opleve/aktiviteter på Kauai

 • Oplev Kauai fra en helikopter – det bliver ikke bedre
 • Golfspillernes paradis – golfbaner i særklasse med fx Prince Course som en af verdens bedste.
 • Strandene på Kauai – som taget fra et postkort. Til daseferie eller vandsportsaktiviteter.
 • Napali kyst – har du mod på 18 km vandring, hvor du krydser 5 dale og ender på Kee stranden? Du kan også se kysten på en kajaktur eller med båd.
 • Hvalsafari – i vintermånederne dukker pukkelhvalerne op sammen med delfiner og skildpadder.
 • Mere end 30 dykkersteder - du har rige muligheder for at opleve marinelivet på nærmeste hold.
 • Waimea Canyon – mere end 20 km lang, 1,5 km bred og 1 km dyd. Spektakulære udsigtspunkter og perfekt til vandreture – er du frisk? 
 • Bryllup på Kauai – et af de mest romantiske steder på kloden, hvor du kan blive viet.
 • Romantiske solnedgange – se solnedgange på en bådudflugt med en lækker menu til tonerne fra Hawaii musik. 
 • Kauai er for familier med børn. Der er masser af aktiviteter, hvor du kan opleve øen sammen med børnene. Til hest, på cykel, vandring, bådudflugter, på sightseeing med lokal guide og meget mere.

 

Molokai - The Friendly Island

Molokai er øde strande, ingen trafik og en overvældende smuk natur. Her værnes der om de hawaiiske traditioner, historie og ikke mindst naturen. Her blomstrer "aloha-ånden". Du finder fx ikke en bygning, der er højere end et palmetræ. Nogle af af øens højdepunkter er Halawa-dalen, turen til Kalaupapa-halvøen eller afslapning på den lange, hvide sandstrand, Papohaku. Sørg for at kameraet har friske batterier, for det bliver rødglødende.

Værd at opleve på Molokai

 • Kalapupa Nationale Historiske Park - tag på guidet tur på æselryg og rid ned ad spektakulære klipper, der med sit næsten 600 m fald ned i havet, hører blandt verdens højeste.
 • Kaunakakai er hovedbyen på Molokai. Du vil opleve en charmerende by, hvor tiden har stået stille. Ala Malma Avenue er byens hovedgade, hvor du kan lede forgæves efter mærkevareforretninger. Her dominerer de små lokale butikker. Kanemitsu bageriet er gadens samlingspunkt, med friskbagt varmt brød. Bestil deres løg- og oste brød – det ligger godt i maven.
 • Fra Kaunakakai kan du komme på sportsfiskeri og hvalsafari.
 • Molokai antikke fiskedamme – de går mere en 700 år tilbage og var en af Hawaiis største ingeniørmæssige bedrifter. Alii Fiskedam på sydkysten af Molokai er et fint eksempel.
 • Snorkling og dykning

 

Lanai - så fredfyldt

Der hviler en ro over den mindste af Hawaiis øer, Lanai. Du vil ikke finde et lyskryds på hele øen og trods den korte afstand til Maui, så føles det, som du er en verden væk. Ud over roen er det naturen, der er trækplasteret. Tag en dukkert i Hulope bugten med det dybblå vand. Tag et slag golf på en af golfbanerne. Hop på i en 4-hjulstrækker, kør på mountainbike eller bind vandrestøvlerne og tag på eventyr.

Værd at opleve på Lânai

 • Munro-ruten - flot rute på ca. 20 km, der starter fra Lânai by. Du kommer til flere udsigtspunkter, ikke mindst Lânais højeste punkt, Lanaihale, hvor du kan se de fleste af Hawaii øerne. Du kan vælge at vandre, køre mountainbike eller med 4-hjulstrækker. 
 • På hest gennem Lânais natur og kulturelle landskab med en erfaren guide. 
 • Keahiakawelo (Gudernes have) - du vil opleve et usædvanligt sted uden nogen form for vegetation eller fugleliv. Det er et goldt område med gamle klipper og små stendynger, der er fortryllende ved tusmørke. 
 • Lânais strande - her finder du strande, der sjældent er tætpakket. Kaiolohai (Shipwreck Beach) på den nordlige del af Lânai er helt speciel. Der har du fx udsigt til et gammelt skibsvrag fra 2. verdenskrig.

 

Rejser til Hawaii kan være sprængfyldt med aktiviteter - og romantik

Aktiviteter på øerne er der masser af. Du kan selv tage på eventyr eller udvælge nogle udflugter, hvor alt er arrangeret. Noget af det vildeste er en helikoptertur over Island of Hawaii, en guidet udflugt til toppen af vulkaner eller på hvalsafari.

Hawaii er jo indbegrebet af et tropeparadis. Perfekt hvis du fx skal på bryllupsferie og sige ”JA” til din ”eneste ene". Rammerne er perfekte.

Kombiner drømmerejsen - Hawaii og Californien

Hawaii kan sagtens stå alene på en daseferie. Men når I nu er rejst hele vejen om på den anden side af kloden, kan I lige så godt kombinere Hawaii med fx lidt storbyferie i San Francisco eller Los Angeles - eller måske tage 14 dage og få nogle af USA’s fantastiske nationalparker med også.

Kontakt