Royal Caribbean

Krydstogter for hele familien

Royal Caribbean tilbyder en bred vifte af forskellige krydstogter for familien, vennerne, de aktive, de romantiske, ja kort sagt for alle, der ønsker en krydstogtsrejse af høj kvalitet og med et stort aktivitetstilbud ombord. De 26 Royal Caribbean skibe med plads til mellem 2.100 og 6.900 gæster giver jer mulighed for at finde netop det krydstogt, der opfylder jeres ønsker. Royal Caribbean har bl.a. nogle af verdens største krydstogtsskibe.    

Royal Caribbeans skibe er af forskellig størrelse og indretning. Nogle er søsterskibe og minder meget om hinanden, mens andre er meget forskellige i størrelse og udformning. Serviceniveauet på alle skibe er højt og de mange besætningsmedlemmer står klar til at gøre jeres ferie til noget ganske specielt. Så uanset hvilket skib I vælger, og hvilket område i sejler i, vil Royal Caribbean byde jer velkommen til en verden af oplevelser og forkælelse. 

Et krydstogt er en totalferie, hvor langt det meste ombord er betalt på forhånd, inklusive forplejningen og international underholdning. I kan altså for alvor koble af fra hverdagen og nyde oplevelserne, som de kommer. Undervejs lægges der til i forskellige havne, og dermed er et krydstogt også en enestående mulighed for at besøge flere destinationer. Krydstogter er for alle, der vil nyde en ferie med frisk havluft og masser af oplevelser på en sejltur til spændende steder og byer.  

Velkommen ombord på et af Royal Caribbeans skibe, hvor god service og spændende aktiviteter går hånd i hånd.   

 

Inspiration

Ombord på et Royal Caribbean krydstogtsskib

De mange forskellige kahytstyper på Royal Caribbean er af høj standard, uanset om I vælger de indvendige kahytter, dem med Sea-View eller dem med privat veranda. Rejser I som et par, kan en kahyt med veranda være at foretrække. Rejser I som en familie med børn, vil sammenhængende kahytter måske være en god ide. I kan naturligvis også vælge en suite, som findes med både et eller to soveværelser. Uanset hvilken type kahyt I vælger, har I 24-timers roomservice. Kontakt os så vi sammen kan finde den kahytstype, der passer jeg bedst.  

Maden ombord er et kapitel for sig, og døgnet rundt er der mulighed for at få noget at spise. I hovedrestauranten kan I kvit og frit vælge jeres foretrukne retter ud fra et godt spækket menukort med alverdens lækkerier. Ønsker I et let måltid, kan I vælge at spise i den mere uformelle buffet-restaurant, men I bør også opleve en middag i en af skibets specialrestauranter, hvor I bliver opkrævet et mindre tillæg for at spise.  

Ombord er det stort set umuligt at kede sig, for udbuddet af aktiviteter og underholdning er imponerende. Uanset størrelse eller aktivitetsniveau vil alle have mulighed for at deltage i en række aktiviteter. For børn og teenagers er der børneklubber, der er tilpasset deres alderstrin. På soldækket venter poolen og indbyder til en svalende dukkert - eller måske I vil deltage i en af de sjove konkurrencer, der med mellemrum afholdes der. I kan også læne jer tilbage på en solseng og læse en god bog, besøge skibets fitnesscenter, hvor både individuel og holdtræning er muligt, tage en tur på klatrevæggen, prøve den udfordrende surf-simulator eller tage turen ned af de populære vandrutsjebaner.

Indenfor i skibet venter flere oplevelser. I kan stå på skøjter på skibets isbane, gå til spændende foredrag eller vinsmagning, se en film i biografen, shoppe amok i skibets butikker eller få lokkerne sat hos frisøren. Om aftenen kan I besøge cocktail-barerne og casinoet, men også teatret, hvor I vil opleve et varieret program, der dækker over alt fra show til sang og tryllekunst. Det er helt op til jer hvor aktive I ønsker at være, og hvor meget I ønsker at deltage i. Udbuddet af aktiviteter og underholdning varierer skibene imellem.

Kort

Vis på kort