The Cliff Walk i Newport

En romantisk spadseretur langs Newports kyst med gamle spektakulære palæer

Trænger du til et lille break fra bylivet, så kan du begive dig ud på ”The Cliff Walk” - en 5,5 km lang rute langs den smukke østkyst af Newport. Du bliver mødt af kystens naturlige skønhed, en frisk havbrise fra Atlanterhavet og en arkitektoniske historie fra Newports forgyldte tidsalder. I slutningen af det 19. århundrede, var kolonibyen en legeplads for de rige, der byggede overdådige palæer med udsigt til Atlanterhavet, som du kan beundre i dag. På den ca. 5½ km lange strækning er den første halvdel flad og let at gå på, mens det sidste stykke af stien bliver lidt mere udfordrende.

Et par af de vildeste palæer på ruten

  • The Breakers: Det måske mest imponerende palæ af alle dem alle. Paladset er designet af Richard Morris Hunt for Commodore Cornelius Vanderbilt, har 70 værelser og udsmykket efter alle kunstens regler.
     
  • The Marble House: Endnu et spektakulært Newport-palæ designet Richard Morris Hunt til f Vanderbilt-familien. Det er i dag et museum med daglige rundvisninger. Dette skiller sig ud ved at have et kinesiske tehus på klipperne.

 

Kort

Vis på kort