New England - når det er bedst

13 dages kør-selv-forslag i enestående New England

Trav gennem nogle af New Englands smukkeste nationalparker og nyd Atlanterhavskysten med de charmerende, små byer. Følg Bostons historiske Freedom Trail, lad fødderne glide blidt gennem sandet på de pragtfulde strande i Maine og udforsk skønheden i White Mountains og Franconia Notch i Vermont. Opdag Berkshire og Mystic Seaport, før turen slutter i det naturskønne Cape Cod. På denne 13 dages kør-selv-ferie opdager i New Englands storslåede skønhed.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Englands enestående landskaber.

Fra 16.504 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 13 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Medio maj - ultimo september

Startdag:
Daglig

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
1.970 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Boston (Massachusetts)

De to første dage er afsat til at udforske Boston og I kan fx starte med en tur til den smukt renoverede havn, hvor I kan nyde en Boston HarborWalk. HarborWalk forbinder på fornemmeste vis havnefronten med byens store, åbne pladser. I kan også besøge Faneuil Hall Marketplace, der i dag summer af liv fra butikker, restauranter, souvenirsælgere og markedsgøglere. Alt samlet i og omkring det smukke, gamle varehus fra 1800-tallet.

Hvis I ønsker at gå ad den historiske rute i Boston, Freedom Trail, skal I afsætte god tid, og I vil få en fantastisk introduktion til det koloniale og revolutionære Boston. Følger I ruten fra start til slut, vil I i alt passere 16 historiske steder, der til sammen dækker 250 år af Amerikas vigtigste fortid. Undervejs har I bl.a. mulighed for at besøge Paul Reveres hjem, den ældste bygning i Boston. Her levede Paul Revere og hans familie fra 1770 til 1800, og det var herfra, han i april 1775 red det berømte midnight ride. I kan også besøge havnefronten, hvor det hele startede, Boston Tea Party, revolutionen der ændrede verden.

En anden spændende måde at opleve Boston på er at hoppe på en af de mange spektakulære, guidede sigthseeingbusser og få et såkaldt "Transportainment" - en skøn blanding af transport og entertainment. Turene er individuelt guidede og historierne og anekdoterne, der fortælles, afhæn-ger helt af den enkelte guide.

Boston - Salem - Gloucester - Kennebunkport, Maine (206 km)

I dag forlader I Boston og kører nordpå mod Salem, der i 1692 var hjemsted for en større hekseforfølgelse, der involverede ikke færre end 190 kvinder og mænd, der måtte igennem en 15 måneder lang retssag. Denne resulterede i adskillige hængninger og andre, der døde under deres fængselsophold. Uanset denne skændsel har Salem flere attraktioner, der relaterer sig til denne forfærdelige tid, og I kan fx besøge The Witch House, som er restaureret og var en af dommernes, Jonathan Corwins, hjem på den tid. I kan også komme på guidede ture, der gennemgår hele rettergangens historie. Men Salem er meget andet end heksekunster og trolddom. Her findes mange historiske bygninger og en flot arkitektur i hele byen.

Fra Salem går turen videre til Gloucester med Amerikas ældste fiskerihavn og Kennebunkport. Kennebunkport er en utrolig charmerende, lille by fyldt med historiske steder, gode restauranter og vidunderlige, farverige butikker med alt fra sjove souvenirs til den fineste brugskunst.

Hvis I vil strække benene, er Goose Rock Beach med sine tre miles et oplagt mål for en god, lang travetur at slutte dagen på.

Kennebunkport - Bar Harbor, Maine (379 km)

Der er stadig tid til at udforske Kennebunkport, før I fortsætter til Bar Harbor og et par oplagte muligheder er Spouting Rock og Blowing Cave, der begge ligger på den populære Parson's Way langs kysten. Et andet populært sted er Walker's Point, der ejes af den tidligere præsident Bush. Området er privat og der er ingen offentlig adgang, men man har en fin udsigt til boligen fra Ocean Avenue langs Atlanterhavskysten.

Dagen slutter i Bar Harbor, som engang var et kendt lille fisker- og skibsbyggersamfund. I dag er det et populært feriemål for turister fra nær og fjern. Et besøg i Bar Harbor kombinerer al den komfort og luksus, man kan forvente af et klassisk refugium, men tilbyder samtidig en uovertruffen skønhed og natur for de, der foretrækker at tilbringe tiden udendørs.

Bar Harbor

Dagen er afsat til at udforske Bar Harbor og dets smukke omgivelser, og mulighederne er mange. I kan fx besøge Mount Desert Oceanarium med dets hummermuseum eller Acadia National Park, New Englands eneste nationalpark. Parken ligger smukt langs den forrevne kyst med øer, skove og søer, hvor I kan cykle, vandre, fiske og sejle kano. I har også mulighed for at tage på en guidet bus- eller trolleytur og høre mere om områdets spændende historie eller blot tilbringe dagen i byen og shoppe på Main Street.

Vil I opleve Maine fra søsiden, kan I både leje kajak og kano med eller uden guide. Eller gøre noget helt andet - tage en tur med Lulu Lobster Boat Cruise, hvor I lærer alt om at fange hummer.

Bar Harbor - White Mountains, New Hampshire (355 km)

Turen fortsætter fra kysten ind i landet til Jackson i White Mountains National Forest, også kendt som the Whites i det centrale New Hampshire. Området er et af de mest populære og besøgte i USA. Bjergene rejser sig dramatisk i forhold til sine omgivelser og der er rig lejlighed til at strække benene i den skønne natur undervejs.

White Mountains - Stowe, Vermont (212 km)

I forlader Jackson via White Mountains og kan på vejen til Stowe besøge Franconia Notch State Park, der ligger i hjertet af White Mountains-regionen. Her kan I fx tage til toppen af Cannon Mountain, hvor I på en klar dag kan se helt til Canada, eller I kan besøge Mount Washington, det højeste bjerg i det nordøstlige USA. Mount Washington kan både nås med bil og tog.

Stowe - Moss Glenn Falls - Green Mountains, Vermont (126 km)

Fra Stowe kører I gennem Green Mountain og passerer undervejs Moss Glen Falls, Granville. En utrolig populær attraktion, som findes portrætteret i næsten alt, der er udgivet om Vermont. I Green Mountains er der mulighed for en tur på hesteryg eller I kan besøge Smugglers' Notch State Park men sine fantastisk gode vandre- og cykelstier af varierende længde og sværhedsgrader.

Green Mountains - The Berkshires, Massachusetts (110 km)

Dagens etape er kort og går til Berkshires, som bestemt er et besøg værd året rundt. Berkshires er kendt som et kulturelt samlingssted for museer, historiske pladser, musik, dans og kunst. Men området byder også på fine muligheder for at spille golf, hike, tage på vandreture, mountainbiking, fiskeri, whitewater rafting, kano- og kajaksejlads. Og uanset hvad man vælger, er man sikker på at have de smukke bjergområder med åer og søer som en fantastisk flot baggrundskulisse.

The Berkshires – Newport, Rhode Island (303 km)

I kommer i dag til USA’s maritime by nr. 1, også kendt for sine huse fra kolonitiden og ikke mindst de imponerende palæer, de såkaldte Newport Mansions, som tidligere husede adskillige high society-sommergæster fra New York. Newport anses af mange for at være juvelen af kystbyer i New England, og det forstår man godt, når først man har været her.

Mulighederne for at opleve tidligere tiders enorme velstand er stor. I kan fx besøge Tennis Hall of Fame, Marple House (opført af Alva Vanderbilt som sommerpalæ til hendes 39 års fødselsdag), tage en tur med Newport Dinner Train (en luksusrejse tilbage i tiden), nyde udsigten over Narra-gansett Bay eller besøge Bannister’s Wharf, der i sin tid var centrum for Newports kommercielle handel i kolonitiden, men nu er samlingssted for shopping og restauranter. Trænger I til at strække benene, kan i tage den berømte Cliff Walk, der fører jer langs Newports skrænter med havet og klipperne til den ene side og de store palæer til den anden. Men husk et par gode travesko, da en del af turen foregår i klipper.

Newport – Hyannis – Cape Cod/Falmouth, Massachussetts (157 km)

I har stadig tid at udforske Newport, før I kører videre til Cape Cod med de uberørte strande, kunst og kultur. Mest berømt er Great Outer Beach, som er kilometerlange sandstrande, moser, vandhuller og et dyrerigt bagland. Et fantastisk naturskønt område, ideelt for lange vandreture, badning, cykling eller ren afslapning ved det pragtfulde hav.

De skønne fyrtårne giver desuden et glimt af Cape Cods historie og tidens gang. I Hyannis Harbor er der altid stor aktivitet, når det drejer sig om fiskeri og sejlads, og så er det her, I finder the Kennedy Monument, the Kennedy Compound og det lille, hyggelige Kennedy-museum.

Cape Cod

Fra Falmouth har I mulighed for at sejle ud til Martha’s Vineyard eller Nantucket Island, der begge ligger lige ud for Cape Cod, kun en kort sejltur væk. Øerne er utroligt charmerende og udstråler den typiske New England-atmosfære. Hvis I vælger at besøge øerne, er den bedste måde at opleve dem på til fods og på cykel. I har også mulighed for at tage en ridetur på stranden ved solnedgang eller tage på opdagelse efter skibsvrag på en scubaekskursion eller en tur på et boogie board. Hvad enten I er til at kaste en fiskeline eller se området fra luften med en dobbeltdækker, er der lidt for enhver smag på begge øer.

Falmouth – Plymouth – Boston (122 km)

På vej tilbage til Boston kan I besøge Plymouth Rock i Pilgrim Memorial State Park, der er en af de mindste, men mest besøgte parker i Massachusetts. Plymouth Rock symboliserer stedet, hvor de første pilgrimme gik i land fra Mayflower i det, der senere skulle blive Amerika. Mayflower II, en replika af den oprindelige Mayflower, der bragte de første pilgrimme fra Europa til Amerika, ligger forankret her, og det er muligt at komme om bord og lære meget mere om historien bag Mayflower.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 16.504 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
  • 12 hotelovernatninger
  • 2 ugers billeje inkl. forsikring

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Standard og Superior.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 17 år uden ekstra opredning er inkluderet.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Boston, og nyde byens historiske vibe.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011