Vinterbesøg i Lucca

En autentisk oplevelse

Det er oplagt at besøge den skønne middelalderby på en kør-selv-ferie både forår, sommer og efterår, hvor alle byens charmerende pladser og smalle gader viser sig fra deres bedste side omgivet af sol, varme og smukke blomster. Men har byen mon også noget at byde på i vintermånederne?

Det er naturligvis noget helt andet, men det er en både hyggelig og på mange måder mere autentisk oplevelse, når du kommer til Lucca fx i februar.

De lokale overtager deres by i vinterhalvåret

Byen lever et langt mere stille og roligt liv, og når du besøger en af de mange hyggelige cafeer eller restauranter, hører du næsten udelukkende italiensk omkring dig. Det er de lokale, der går ud og spiser eller mødes til en espresso eller et glas vin efter arbejde. Går du en tur på bymuren, er det også lokale familier, der er ude og gå en tur og lufte hunden. Vejrmæssigt er det muligt at opleve høj himmel, solskin og op til 12-14 graders varme – selv i februar.


" Hvis du er til shopping kan tidspunktet varmt anbefales. Her er god plads til at se på udvalget i de mange lækre butikker. Udsalget er på sit højeste med op til 50-70% rabat, så du kan være heldig og gøre gode køb af både sko, tøj og tasker. "


Kort

Vis på kort