Sanselige Toscana

8 dages kør-selv-forslag til det sanselige Toscana

Toscana er ideelt for jer, der vil ud på et sanseligt eventyr. På denne syvdags rejse i det toskanske vinland kan I lade jer opsluge af bølgende bakker, olivenlunde, pinjetræer og sirlige vinmarker og blive forført af den rustikke charme og specielle atmosfære i de toskanske landsbyer. I Toscana venter jer en verden af skønhed, kunst, kultur og livsglæde.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Italiens storslåede landskaber.

Fra 4.426 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter samt 8 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober 2020

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
Fra 750 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Toscanas historiske kurby

Velkommen til den historiske kurby Montecatini Terme, hvis naturlige kilder er kendt for sine helbredende virkning. Byen er med de mange Art Nouveau-bygninger med snørklet smedejerndetaljer og pastelfarvede freskoer et smukt syn, så brug det resterende af dagen på at indsnuse byens rolige atmosfære med en spadseretur ad den smukke hovedgade Viale Vivaldi og slap af med lækre toskanske specialiteter og lokal vin. I kan også gå en hyggelig tur i den idylliske park Il Parco delle Terme, der byder på naturskønne oplevelser.

Overnatning i Montecatini Terme
 

Kurbade og bjergbane

Denne formiddag kan I hoppe på den charmerende 1800-tals bjergbane til byen Montecatini Alto, der ligger i 299 meters højde. Turen derop byder på bjergtagende udsigter over det toskanske landskab. Selve byen er med sine gamle slotte, kirker, tårne og smukke fontæner et fortryllende lille sted, og på det lille torv kan I med en kop kaffe eller et køligt glas vin i hånden nyde synet af de lokale, der summer rundt på dagens gøremål.

Tilbage i Montecatini Terme kan I bruge en afslappende eftermiddag i et af byens mange kurbade. Især kurbadet Tettuccio, der har eksisteret siden 1400-tallet, giver med sine klassiske søjler, springvand og eksotiske natur følelsen af at befinde sig i et klassisk romersk bad. Er I mere i det kulturelle hjørne, kan I opleve værker af kunstnere som Dalí og Miró på Dino Scalabrino Kunstakademi.

Overnatning i Montecatini Terme
 

Kulturens by, Firenze (130 km)

Turen denne morgen går igennem Toscanas bølgende bakker og sirlige vinmarker til kulturens by, Firenze. Hvert hjørne i denne imponerende by emmer af historie, kulturelle skatte, uovertruffen arkitektur og italienske specialiteter. For de kulturelt interesserede kan dagen spenderes omkring Piazza del Duomo, hvor i finder Giotto’s klokketårn, Dante museet og ikke mindst skulpturmuseet Bargello.

Vær også sikker på at besøge Palazzo Vecchio, der nok er den mest berømte attraktion i Firenze. Vil I hellere bruge dagen på at mærke den fantastiske florentinske atmosfære, kan området ved Piazzale Michelangelo være et godt sted at gå på opdagelse. Kør videre til den charmerende Montegozi, hvor I tilbringer aftenen.

Overnatning i Gaiole in Chianti

Chianti Classico (200 km)

Montegonzi ligger smukt placeret i det populære vinområde Chianti, så det er oplagt at bruge dagen på en udflugt til det nordlige Chianti. Her I finder nogle af vinområdets centrale byer, der ligger langs den berømte vinrute Chianti Classico. Byen Greve in Chianti er et must see, hvorfra I kan tage en afstikker til den charmerende landsby Castello di Montefioralle og det imponerende vinslot Castello di Verrazzano.

I bør også besøge den historiske Panzano og Castellina in Chianti, som begge emmer af den ægte Chianti-atmosfære og toskansk gæstfrihed. Men dette smukke område er også oplagt at ”fare vild” i, da de krogede veje gemmer på et utal af charmerende byer og vingårde, hvor I kan skabe jeres eget toskanske eventyr.

Overnatning i Gaiole in Chianti
 

Toscanas unikke byer (200 km)

Dagen i dag byder på mange forskellige muligheder. I kan f.eks. besøge byen Arezzo og blive forført af byens specielle stemning. Arezzo satte scenen for Roberto Benignis oscarbelønnede film, La vita é belle (Livet er smukt), og den italienske atmosfære er ikke til at tage fejl af. Har I lyst til en lidt længere udflugt, er byen Volterra, der er indbegrebet af rustik toskansk charme, et imponerende historiske skattekammer.

Hvis ikke de romerske bade, teatre og det berømte Midici-fort er nok i sig selv, så finder I også det såkaldte etruskiske Akropolis med 2.000 år gamle templer. På tilbagevejen bør I stoppe i den UNESCO-beskyttede by San Gimignano og nyde det smukke historiske centrum.

Overnatning i Gaiole in Chianti
 

Le Strada del Gallo Nero (50 km)

På vejen til Casetta kan I vælge at køre ad den berømte rute Le Strada del Gallo Nero – Den Sorte Hane – der er et netværk af smukke veje, der bringer jer på en sanselig rejse igennem Chiantis fantastiske landskaber drysset med pittoreske byer, historiske sights og vin i særklasse.

Opleve nogle af de mest charmerende byer i det sydlige Chianti, som Gaiole in Chianti, den historiske Lecchi in Chianti og maleriske San Sano, men I kan også tage en afstikker til det imponerende vinslot Castello di Brolio. En tur, som nok skal mætte jeres sanser og kulturelle nysgerrighed. Aftenen tilbringer I i hyggelige Casetta.

Overnatning i Casetta
 

I vinlandet Brunello (150 km)

Syd for Casetta finder I det UNESCO-beskyttede naturområde Val D’Orcia, hvis frodige bakkedale er hjem for den berømte Brunello-vin. Kør igennem det maleriske landskab til byen Montepulcino eller nyd den spektakulære udsigt i traditionsrige Pienza. Byen Montalcino er placeret midt i Brunello-området omringet af blomsterenge, olivenlunde og vinmarker og er et ideelt sted at nyde et glas vin i eftermiddagssolen.

Tag også en afstikker til klostret Abbazia di Sant’Antimo, inden I fortsætter til den smukke middelalderby Siena. Byen udfolder sig omkring det unikke Piazza del Campo, hvor I kan nyde byens fantastisk atmosfære ved at slentre igennem de hyggelige gader og indsnuse det lokale liv. 
Overnatning i Casetta
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 4.426 kr.

Prisen inkluderer

 • 7 hotelovernatninger i dobbeltværelse
 • 8 dages billeje gruppe A
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter

 

Om rejsen

 • 2 overnatninger i Montecatini Terma
 • 3 overnatninger i Gaioli
 • 2 overnatninger i Casetta

 

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i fx Firenze eller Casetta, tage en afstikker til Bologna eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Vi er altid tæt på dig med 8 butikker
 • Få rådgivning fra vores 40 dedikerede rejsespecialister 
 • Vi er kåret til Danmarks Ferierejsebureau 2019.

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Algade 50, 1. th
4000 Roskilde
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011
X

Dumpen 23
8000 Viborg
Danmark

mail 70116011