Autocamper i Italien

Stop op og nyd udsigten til Italiens vilde landskaber

Det er den ultimative frihed til at udforske Italiens fascinerende kultur, natur og gastronomi med en autocamper. De billedskønne norditalienske søer er og bliver populære rejsemål, hvor I har et stort udvalg af campingpladser – ikke mindst for børnefamilier.

I Toscana og Umbrien spejder middelalderbyerne ud over vinmarkerne og smukke landskaber. Længere sydpå kan I køre langs Amalfikystens bjergrige kyststrækning og stoppe ved de postkortsmukke udsigtspunkter og få endnu flere feriebillede til samlingen. På Sicilien venter middelhavsstrandene, bjerglandsbyer, vilde landskaber og den temperamentsfulde vulkan, Etna.

Når dagen er omme, kan I finde en campingplads og tilberede et lækkert måltid med alle de lokale lækkerier, I sikkert har købt undervejs. Næste dag kan I køre videre til nye oplevelser, og sådan kan I fortsætte i jeres tempo, til I skal aflevere autocamperen.

I Italien kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os