Adelaide - Riverboats on the Murray

Hjuldamper på Murray

I en hjuldamper sejler I ned ad Murray floden, forbi de flotte landskaber, der grænser op til floden. Frokosten indtages ombord, mens I nyder udsigten fra hjuldamperen.

Fra 759 kr.
pr. person inklusiv transport i bus, sejlads med hjuldamper, lokal guide og frokost.

Rejseperiode: 2019 / 2020

Afgange: Mandag og fredag
(undtagen 25. dec)

Varighed:  kl. 09.15, ca. 8 timer

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

Få et tilbud

Om udflugten

I flodbåd på murrayfloden

Heldagstur til og på den majestætiske flod Murray, der er Australiens største og mægtigste flod med sine 2.500 km. Floden danner grænsen mellem Victoria og New South Wales, og før jernbanens tid var floden den eneste transportvej på disse kanter med et sandt leben og en livlig trafik af hjuldampere, der transporterede både gods og passagerer.

Fra Adelaide kører I gennem smukke, bølgende bjergegne og Mallee outback til Murray floden, hvis tilstødende landområder i dag udgøres af grønne vinmarker, gyldne citrusplantager og blomstrende landsbysamfund.

Nyd udsigten fra dækket, mens hjuldamperen Proud Mary bevæger sig ned ad den historiske flod med foto-stops langs bredden ad Murray. I spiser frokost ombord, mens I nyder landskabet. Tilbage på landjorden kører I langs flod, med flere fotostop, før turen går tilbage mod Adelaide gennem smukke Adelaide Hills med stop ved Melba's chokoladefabrik og Woodside Cheese Wrights, med mulighed for en kop eftermiddagskaffe eller te.

Udflugten inkluderer:

  • Transport i bus og hjuldamper
  • Lokal guide
  • Buffet frokost

Kort

Vis på kort