Kystbyen Port Macquarie

New South wales' nok mest populære badeby

Midtvejs mellem Sydney og Brisbane ligger Port Macquarie. Byen er et oplagt stop på jeres kør-selv-ferie i New South Wales. Port Macquarie har flere smukke bygninger fra kolonitiden og et væld af seværdigheder fra Koala Hospital, Billabong Zoo til Port Macquarie Historical Museum. Alt dette krydres af mange smukke sandstrande, hvor i kan bade, dase eller lære at surfe og et grønt og frodigt bagland. Klimaet er et af de bedste i hele verden, så forbered jer på nogle dejlige dage i og omkring en af de mest populære byer i New South Wales.

Inspiration

5 seværdigheder i Port Macquarie

Tag på kamel-safari langs Light House Beach, hvor I kan være heldige at de delfiner.

En bådtur ned ad Hasting River, er perfekt på en dejlig varm solskinsdag. Nyd en lækker barbecue og et glas kold hvidvin på dækket, mens landskabet glider forbi. Måske får I følgeskab af en flok legesyge delfiner.

Tag tilbage i tiden, når I besøger det historiske Roto House. Et smukt, traditionelt hus fra 1890, hvor grundlæggeren af Royal Flying Doctors, John Flynn, boede med sin familie.

Douglas Vale Historic Homestead and Vineyard, er den sidste vingård i området med et smukt gammelt træhus fra 1863 – et af de ældste. Vingården og området drives af 100% af frivillige. I kan komme på guidede ture, smage- og købe de gyldne dråber fra vingården.

Skal det være noget for hele familien, bør I køre til Timbertown, der ligger ca. 20 km fra Port Macquarie. Det er en forlystelsespark eller rettere en interaktiv historisk museumspark med masser af attraktioner. Se fx hvordan man i gamle dage ”vaskede efter guld i Cedar Creek Goldfiels eller tag en tur med det lille damptog.


" Tip: Kom helt tæt på de australske og andre eksotiske dyr i Billabong Zoo & Koala Wildlife Park. Her er alt fra wallabies, koalaer, ørne og krokodiller til sneleoparder. Alt er inkluderet i entrebilletten. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort