Pelikanfodring i American River

En af Kangaroo Islands sjoveste oplevelser 

Er du til store naturoplevelser, så bliver du ikke skuffet på Kangaroo Island. Naturen imponerer på Australiens tredje største ø med frodige regnskove, ørkenlandskaber, vilde kyststrækninger og klippeformationer i sjove former og unikke farvekombinationer. Og dyrelivet trives i den grad her, hvor du kan få lov til at komme helt tæt på det vilde dyreliv. Vil du have en lidt lystig oplevelse med dyrene, så skal du tage til American River og spejde efter pelikanerne. Rundt omkring i den lille havneby er der skilte med pelikaner, der peger ned mod stranden. Og her kan du deltage pelikanfodringen, der finder sted de fleste morgener omkring kl. 10.

Inspiration

Gratis morgenmad på stranden 

Deres indre ur er der ikke noget i vejen med, og derfor ligger de i startposition klar til at lette ligeså snart morgenmaden dukker op. På din morgentur ved vandet i den lille havneby American River ligger de langnæbede pelikaner i strandkanten og venter. Nu sker det. Madmor kommer gående med en stor spand fisk under armen ned mod vandet og pelikanerne letter som vandflyvere ind mod kysten og møver sig kluntet, men hurtigt op gennem sandstranden med kursen mod gratis morgenmad.

Det er en sjov oplevelse at se og høre de kluntede fugle, når de kæmper med at navigere deres lange næb i retningen af fiskestykkerne, der med jævn hånd bliver kastet ud til fuglene. Tag børnene med og lad dem prøve at kaste mad ud til de larmende fugle. Det er en god måde at starte dagen på. 


"Selvom du normalt er rigtig bange for fugle, så vil du sikkert blive helt fascineret af pelikanerne med deres lange næb. De var alt andet end aggressive og egentlig meget rolige, så der venter dig en kæmpe oplevelse, hvis du er frisk på det..."


 

Vis på kort