South Australia med Outback, vandring, vin og Kangaroo Island

18 dages aktiv kør-selv-forslag i det sydlige australien

Oplev hvor alsidig og smukke South Australia er. På denne aktive tur kommer I helt tæt på naturen med Outback oplevelser i Flinders Ranges og vandring langs Sydhavet. Besøg nogle af landets ypperste vinområder samt ikke mindst fabelagtige Kangaroo Island med det unikke dyreliv.

Turen er vores forslag til en aktiv kør-selv-ferie i South Australia, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 59.361 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 17 nætter, Outback oplevelser i Flinders Ranges, guidede vandringer på ikoniske Heysen Trail, færgebillet til Kangaroo Island, heldagstur på Kangaroo Island og 17 dages billeje

Rejseperiode:
April - oktober.

Startdag:
Vandreturen starter mandage i perioden april - oktober.

Varighed:
18 dage/17 nætter

Vandring sværhedsgrad.
O O O O

Turens længde i bil:
Ca. 1.750 km 

Vandreturens længde:
50 - 60 km på 4 dage

Klimapåvirkning:
13.395 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly med lejebil/autocamper
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Adelaide - Hawker, Flinders Ranges (437 km)

Selvom I befinder jer i landets mindste stat, er variationen i landskabet og natur helt vidunderlig.  Idag henter I jeres bil og begynder et eventyr fyldt med barske bjerge, grønne vinmarker, storslåede udsigtspunkter og et unikt dyreliv. Turen går nord på nu ud af Adelaide mod det indre af staten, bjergkæden Flinders Range og den australske Outback venter forud. Vi anbefaler en tidlig start, da dagens kørsel er ganske lang. Tag nu turen nordpå mod det indre af staten og Flinders Ranges, på vejen kan I evt. gøre stop i vinområdet Clare Valley, før turen fortsætter mod Hawker og det mere barske landskab i Flinders området.

Overnatning: Wilpeena Pound Resort inkl. morgenmad

Hawker - Akaroola Village, Flinders Ranges (247 km)

Idag går turen ud på de små veje i Flinders Ranges området. Kør forsigtigt og nyd det barske landskab på vej gennem Ikara- Flinders Ranges National Park og videre til Vulkathunha-Gammon Ranges National Park og Akaroola Village. Landsbyen og jeres hotel er udgangspunktet for de næste dages spændende eventyr i bjergene. 

Overnatning: Callitris Lodge inkl. morgenmad og middag

Arkaroola Outback Ekspedition

De næste par dage har vi inkluderet en række spændende oplevelser i dette unikke og oldgamle landskab. Her vil I i selskab med erfarne guider blive præsenteret for et helt specielt område af Australien og verden.  I en kombination af 4WD kørsel på klippekanterne, rundflyvning over landskabet, stjernekiggeri og smukke solnedgange, får I historien om områdets 1.600 millioner gamle geologiske historie set fra både det oprindelige folk, minefolk og geologer. Det hele bliver krydret med kanapeer, drinks og god komfort.

Overnatning: Callitris Lodge inkl. morgenmad og middag

Akaroola Village - Port Augusta (352 km)

Eventyret i Outbacken er ved at være slut, og I begynder turen tilbage mod syd gennem Flinders og ned til kystbyen Port Augusta. Byen var tilbage i tiden en vigtig havneby, hvor sejlskibe lastede landbrugsvarer og sejlede ud i verden. Byen som er placeret som det perfekte stop mellem det frodige syd og det barske og øde landskab nordpå, byder i vore dage på et hyggeligt centrum og et spændende og informativt Wadlata Outback Centre, som fortæller om det oprindelige folk, dyrene og naturen i Outbacken. Byen har ligeledes flere smukke historiske bygninger.

Overnatning: Port Augusta.

Port Augusta - Hahndorf (388 km)

I fortsætter sydpå langs Spencer Gulfen før i drejer mod øst ind i det mere frodige område øst om Adelaide til vinområdet Adelaide Hills og den hyggelige historiske vin- og gourmetby Hahndorf.
Som navnet antyder har byen rødder i det gamle Tyskland, hvorfra mange udvandrede til Australia for at søge religiøs frihed. Byen er idag en hyggelig turistby med fokus på forkælelse i form af et hav at små butikker, cafeer og restauranter. Her er rig mulighed for vinsmagning, godt bagværk og kunsthåndværk i alle afskygninger.  

Overnatning: Hahndorf.

Hahndorf - Victor Harbor (76 km)

Idag skal I ikke køre lang, så tag jer tiden til at nyde det sidste af Hahndorf før I fortsætter sydpå til kysten og endnu en hyggelig by, Victor Harbor.
Victor Harbor ligger smukt placeret ud til Sydhavet og ikke langt fra Lake Alexandria og Coorong National Park. Byen og området omkring indbyder til både total afslapning på skønne strande, vandreture og oplevelser på havet.

Overnatning: Victor Harbor. 

Victor Harbor - Deep Creek Conservation Park / (Vandring 13 km) (47 km)

Idag skal I tidligt op, og køre den kort tur til Cape Jervis og Deep Creek Homestead. Stedet skal være jeres base for de næste dages vandringer, og efter ankomst og et lille orienteringsmøde, er I klar til at komme ud i den fabelagtige natur.

Cape Jervis til Cobbler Hill, 13 km vandring, ca. 6 timer
I starter vandringen på det berømte Heysen Trail på Cape Jervis, og vandre gennem det bløde bakkede landskab med kig til Sydhavet og det såkaldte, Backstairs Passage, til Kangaroo Island. Sporet langs kysten bliver stille og rolige mere barskt som I nærmer jer Deep Creek Conservation Park. I holder pause med udsigt til imponerende Blowhole Beach, før turen går opad mod slutpunktet, Cobbler Hill, som ligger indpakket i tæt skov. Herfra er der kun en kort køretur til overnatningsstedet, hvor der kan slappes af mens I venter på middagen.

Overnatning: Deep Creek Homestead, Deep Creek National Park, inkl. Frokost og middag.

Cobbler Hill og Tapanappa Ridge (Vandring 13 km)

Cobbler HIll - Tapanappa Ridge, 13 km vandring ca. 6-7 timer
Efter en god gang morgenmad, er det igen tid til vandrestøvlerne. I bliver kørt tilbage til Cobbler Hill og Heysen Trail, og dagens vandretur vil tage jer rundt på en mere deltaljeret tur i Deep Creek Conservation Park. Sporet fører jer over nogle af hoved-vandløbene i området inkl. Aaron Creek, Tent Creek og endelig hoved-vandløbet, som har givet navn til området Deep Creek. Nu ændrer sporet sig fra skovklædt området til tyk bush og græstræer og vilde blomster. Den beskyttede kløft omkring Deep Creek leder jer til vandfald, hvor I indtager dagens frokost. Nyd skovens og bushens lyde mens I nu begiver jeg opad til Tappanappa Ridge, hvor I med stor sikkerhed vil blive budt velkommen af de lokale Western Grey kænguruer, og som med lidt held står stille længe nok til, at I kan få billeder med Sydhavet som baggrund. Dagen vandring er slut og I kører tilbage til jeres Homestead, med afslapning og middag. 

Overnatning: Deep Creek Homestead inkl. Morgenmad, frokost og middag

Tapanappa Ridge - Tunkalilla Beach (Vandring 9 km)

Tapanappa Ridge - Tunkalilla Beach, 9 km vandring ca. 4-5 timer
Dagens vandring starter med en storslået udsigt over Sydhavet. Med tæt skov mod nord, og det uendelige hav mod syd bliver det ikke meget større. Havet forsvinder nu bag jer og kort tid efter har sporet ledt jer ind i tæt skov. Lyden fra havet kan måske stadig høres i det fjerne, men nu er fokus på smuk skov, farverige fugle og enge kombineret med forskellige typer Gum Trees og Eucalyptus. Som I nærmer jer Boat Harbour Beach og havet igen, åbner landskabet sig endnu engang med udsigt til små beskyttede bugte med mulighed for at se delfiner.

I forlader nu Deep Creek Conservation Park, og Heysen Trail til det fjerne og lidt mere vilde område omkring Tunkalilla Beach. Herfra er der en kort stigning opad til opsamlingspunktet, hvorfra I bliver kørt tilbage til overnatningsstedet. 

Overnatning: Deep Creek Homestead inkl. Morgenmad, frokost og middag

Parsons Lookout - King Beach (Vandring 14 km) - Kangaroo Islands (100 km)

Parsons Lookout - King Beach, 14 km vandring ca. 6-7 timer
Efter morgenmad er I klar til sidste dag med vandring, som starter med synet af den imponerende klippeside ved Newland Conservation Park. Herfra kan I nyde en smuk udsigt til Parsons Beach hvorfra I følger kystlinjen til Waitpinga Beach. Denne smukke isolerede strand er sidste chance for at smide vandrestøvlerne, og føle sandet og havet på fødderne. I vandre langs stranden og kan nyde lyden af havets kraft, før I via en kort stigning kommer op i det åbne land der fører til Newland Cliffs og nogle gode fotomuligheder. Vær på udkik efter hvidbrystede havørne, som yngler i netop dette område.

Sporet falder nu gradvist mens I stadig følger kystlinjen og kommer frem til King Beach lige udenfor den lille charmerende kystby, Victor Harbor, som danner slutpunkt for de sidste dages vandreoplevelser. Herfra køres I tilbage til Deep Creek Homestead, og der er tid til at blive frisket lidt op før I fortsætter på gene hånd til spidsen af Cape Jervis og færgen til Kangaroo Island. Sejlturen til Kangaroo Island tager kun ca. 45 minutter. Herefter fortsætter I til hovedbyen Kingscote, som er base for de næste dages oplevelser på denne skønne ø.

Overnatning: Kangaroo Island.

Kangaroo Island eventyr med guide

Idag har vi inkluderet en heldagstur med lokalguide, som giver en perfekt introduktion til Kangaroo Island i en kombination af dyreliv, smukke landskaber på både nord- og sydkyst, krydret med en dejlig barbeque i bushen.  I bliver hentet på hotellet og kører derfra ud på opdagelse og nyder det fabelagtige dyreliv og naturen på øen. Dagen er forholdsvis fleksibel og guiden er meget lokalkendt og ved hvor dyrene er i de forskellige områder. Et af højdepunkterne er helt sikker, Seal Bay, hvor i kan komme ganske tæt på både sæler og søløver på stranden i den beskyttede bugt. Et fast indslag er også at betragte Koalaer i deres rette element, mellem grenene på deres spisekammer Eucaulyptustræerne.  I kommer også forbi Stokes Bay og Lathami CP, kendt som hjemsted for bl.a. den smukke Glossy Black-Cockatoo. 

Overnatning: Kangaroo Island.

Kangaroo Island

Dagen er afsat til aktiviteter på egen hånd. Brug f.eks. tid på besøg i Flinders Chase National Park, og oplev de imponerende klippeformationer Remarkable Rocks og skønne udsigtspunkter.
Der er også muligheder for aktiviteter på vand med kajaksejlads på floden eller turbåd på havet. Har I lyst er øen også hjemsted for flere små vingårde samt et lille Gin destilleri lige udenfor Kingscote.

Overnatning: Kangaroo Island.

Kangaroo Island - Adelaide (186 km)

Sidste dag på Kangaroo Island tager I færgen fra Penneshaw tilbage til Cape Jervis. den direkte tur til Adelaide tager ca. 2 timer, så har I lyst er der tid til evt. at udforske småbyer og natur på Fleurieu halvøen, før I kommer til Adelaide hvor afleverer bilen og kan nyde aftenen i byen. 

Overnatning: Adelaide.

Adelaide og hjemrejse

Sidste dag er kommet. Alt efter afrejse kan I måske nå at nyde lidt mere af Adelaide, eller vælge af forlænge turen med flere oplevelser andre steder i Australien.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 59.361 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Adelaide t/r
 • 17 overnatninger i dobbeltværelse 
 • 4 dages Arkaroola Outback Ekspedition, inkl. morgenmad og 2 middage
 • 4 dages Southern Ocean vandretur inkl. morgenmad, frokost og middage 
 • 17 dages billeje i kategori B
 • Færge inkl. bil mellem Cape Jervis - Kangaroo Island t/r
 • Heldagstur med lokalguide på Kangaroo Island inkl. frokost
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Denne tur er beregnet på gode standard hoteller.
Ønsker I Budget, Superior hoteller eller unikke overnatninger undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Southern Ocean Walk
Den 4 dages vandretur foregår med udgangspunkt i hyggelige Deep Creek Homestead, med fokus på god mad, drikke og hyggeligt samvær om aftenen.

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen og kombinere turen med oplevelser i nabostaterne Victoria eller Northern Territory

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011