South Australia - Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island

Kænguruer, koalaer og fantastisk natur

Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island
Southern Ocean Lodge genåbner nu genopbygget efter bush brandene i 2020.  Australiens verdensberømte og prisvindende luksus lodge oplevelse, betragtes blandt de fineste lodges i verden. Den nye lodge er som forgængeren designet med omtanke for det smukke og uberørte kystlandskab på Kangaroo Islands sydvestkyst og udstyret med spektakulære hav-, strand- og vildmarksudsigter, en unikt lodge på en helt unik ø.

Oplev unikke Kangaroo Island og nyd et par overnatninger på Southern Ocean Lodge.

 

Hotelstandard: 
Luxury Lodges
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

luksus for livsnydere og naturelskere

Med en placering i Hanson Bay på øens sydvestkyst, ligger Lodge-området også som nabo til både Flinders Chase og Kelly Hill National Parks. Lagt på en klippekant over sydhavets levende bølger, finder I her lækker og moderne luksus og design i kort afstand til de fleste af højdepunkterne på Kangaroo Island. Den udstrakte lave byggestil smelter smukt ind i kystlinjen. Et perfekt opholdssted for livs- og naturnydere.

Lodgen tilbyder dagligt en række aktiviteter, som gør det muligt for at møde et rigt og varieret dyreliv. Et tæt og personligt møde med søløver, en udflugt for at udforske den enorme underjordiske labyrint i nærliggende Kelly Hill Caves, eller på opdagelse under den magiske sydlige stjernehimmel. Oplev kænguruer i skumringen, eller måske øens mange specialiteter i mad og vin.

  • 25 lækre suiter spredt langs kysten med fabelagtig udsigt Southern Ocean
  • The Great Room, samlingssted med pejs, bar og lounge.
  • Aktiviteter rundt på Kangaroo Island.
  • Gourmet måltider med afsæt i det lokale.
  • Southern Spa.
  • Mountain Bikes.
Vis på kort