Victoria - Lake House, Lake Daylesford

Gourmetoplevelser ved søbredden

Lake House, Lake Daylesford
Smukt anlagt som en lille landsby ved bredden af Lake Daylesford i hjertet af Victorias Spa område, og kun halvanden time fra Melbourne. Forkæl jer selv med et gourmetophold krydret med landlig charme og smuk natur.

Oplev kør-selv-ferie i Victoria og nyd et par overnatninger på Lake House.

Fra 1.670 kr.
Pr. person pr. nat inkl. morgenmad 

Rejseperiode:
2018/19

Hotelstandard:
Luxury Lodges
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Mineralkilder og landlig idyl

Lake House ligger på bredden af ​​den billedskønne Lake Daylesford i hjertet af Victoria's Spa Country kun 90 minutter fra Melbourne. Området er kendt for sine mangle mineralkilder. Bygget som en lille landsbyen, med klynger af flødefarvede bygninger med haver og snoede stier.
Lake House er berømt for sin vinkælder med tæt på 10.000 flasker fordelt på hele 1.000 forskellige labels. Dette kombineret med stor fokus på smagsoplevelser med afsæt i områdets og sæsonernes råvarer gør, Lake House dining room, til en gourmet oplevelse for de fleste.

Området giver direkte adgang til vandreture langs søen og i skoven. I kort gå afstand ligger landsbyen Daylesford, kuperet og fyldt med kirkespir og interessante gamle bygninger. Landsbyen byder på kunststudier, caféer, gallerier og spændende butikker.

  • 33 smukt indrettede værelser, suiter og villaer spredt i smuk natur ned mod Lake Dayelsford.
  • Kokkeskole med kurser.
  • Salus Dag Spa.
  • Kunststudie.
Vis på kort

Få et tilbud