Vicki - Aarhus

Vicki - rejsespecialist

Jeg elsker at rejse og få oplevelser og minder for livet sammen med familie og venner. Det bedste jeg ved er at have en rejseplanlagt og se frem til, og at man ved at man har en masse oplevelser i vente.

Jeg har rejst meget rundt i Europa, Asien og USA, hvor jeg har fået vidt forskellige oplevelser med mig undervejs. Min favorit destination er Skotland, hvor man får enestående naturoplevelser, kultur og historie. Det bedste er, at man ikke behøves at tage hele vejen over på den anden side af jorden for at få vild natur. USA er også en af mine absolut favoritdestinationer, der er så mange forskellige ting at tage sig til og endnu flere nye oplevelser venter på én i den næste stat.

Mine bedste ferieoplevelser var en tur rundt i Skotland. Turen bød på uberørt natur, ruiner og slotte kombineret med dage i Edinburgh, hvor en tur forbi Edinburgh Castle er et must. I USA var min bedste ferieoplevelse Highway 1 fra San Fransisco til San Diego. Turen bød på fantastiske panoramaudsigter langs kysten, hvalsafari, smukke strande og dage i byerne Santa Barbara, Los Angeles og San Diego.

Jeg foretrækker kør-selv-ferie og storbyferie, hvor der gerne må være en god kombination af begge, hvor der er plads til at se det uberørte, men hvor det også emmer af storby og liv.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kør-selv-ferie i USA