5 spændende museer i Ottawa

Alt fra dinosaurer og kampfly til pengenes historie

  • Canadian War Museum - Er du interesseret i våben, uniformer og tanks, så har dette Ottawa museum den absolut bedste samling om Canadas krigshistorie. Et afsnit fortæller om de menneskelige omkostninger ved krig både på slagmarken og hjemme.
  • Canadian Museum of Nature - Det naturhistoriske museum i Ottawa har en god børneafdeling. Du kan også se dinosaurer, følge jordens geologiske historie og livets opståen. Canadas fugle- og dyreliv i dag er også udstillet. I afsnittet om planteliv finder du et tema om naturmedicin.
  • National Naval Aviation Museum - Tag et kig ind i luftfartens historie, når du rejser til Ottawa. Samlingen på mere end 150 fly er blandt verdens bedste. Prøv også videospil og se film om flyvning.
  • National Museum of Science and Technology - Her er udstillinger om bl.a. elektricitet, meteorologi, astronomi og transport med veteranbiler og lokomotiver. Mange steder kan du afprøve, opleve og lære.
  • Currency Museum - Ved Canadas nationalbank kan du følge pengenes historie fra det gamle Kina, oldtidens Grækenland og Rom, gennem Middelalderen og frem til i dag. Udviklingen af betalingsmidler i Canadas historie er særligt fremhævet.

 

Kort

Vis på kort