Den klassiske Ontario-tur i autocamper

11 dages kør-selv-forslag med autocamper i Ontario-provinsen

Fra neonlys til naturoplevelser – Ontarioprovinsen har det hele. Oplev pulserende storbyer, billedskøn natur, historiske seværdigheder og andre berømte steder, herunder de tordnende vandmasser ved Niagara Falls, ved at følge denne anbefalede rute i autocamper.

Det var den oprindelige befolkning, der gav provinsen Ontario navn. Ontario betyder 'Land of Shining Waters'.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det østlige Canada.

Rejseperiode:
Marts - oktober.
Vi anbefales maj - september.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
1.537 km

Klimapåvirkning:
4.570 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Toronto - Niagara Falls (129 km)

Efter en enkelt overnatning afhenter I jeres autocamper på Cruise Canada-depotet i Toronto. Herfra er der blot to timers kørsel til de tordnende vandmasser ved Niagara Falls. I bør bo på Riverside Park Campground, som ligger ned til den smukke øvre del af Niagarafloden, kun få minutters kørsel fra vandfaldene. 

Forslag til overnatning: Riverside Park Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil herRiverside Park Campground

Niagara Falls

I dag er der rig mulighed for at udforske området lidt mere. Benyt chancen for at se vandfaldene fra flere udsigtspunkter. Hvis I har lyst til at se det hele fra oven, kan vi anbefale den spektakulære helikoptertur hen over vandfaldene. Området er ikke blot kendt for vandfaldene, men også for sine teatre, golfbaner, shoppingmuligheder og de mange vingårde. Terrænet er forholdsvis fladt, så det er oplagt at opleve vinruten og de små, charmerende byer såsom Niagara on the Lake på cykel.

Forslag til overnatning: Riverside Park Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil herRiverside Park Campground 

Niagara Falls - Wasaga Beach (257 km)

I dag går turen til Blue Mountain. Jeres næste stop er Wasaga Pines Resort, som ligger tæt på Georgian Bays forrevne kyst. Wasaga Beach er verdens længste ferskvandsstrand, og campingpladsen ligger kun få minutters kørsel fra stranden, så husk at pakke badetøjet.

Forslag til overnatning: Wasaga Pines Cottage and RV Resort 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Wasaga Pines Cottage and RV Resort 

Wasaga Beach

Georgian Bays krystalklare vand er ideelt til vandsportsaktiviteter såsom kajaksejlads, og det er også muligt at dykke på skibsvrag, så I har alle muligheder for at gøre dagen til en aktiv dag, men I kan naturligvis også vælge at tage en slappe-dag på campingpladsen, der ligger tæt på Blue Mountain Resorts butiks- og restaurantområde.

Forslag til overnatning: Wasaga Pines Cottage and RV Resort 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Wasaga Pines Cottage and RV Resort 

Wasaga Beach - Algonquin Provincial Park (177 km)

I dag går turen gennem det populære ferieområde Muskoka, der er kendt for glitrende søer, dramatisk natur og hyggelige landsbyer. Ruten går mod nordøst til den berømte naturpark Algonquin Provincial Park. De næste to nætter skal I bo på Algonquin Pines Campground.

Forslag til overnatning: Algonquin Pines Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Algonquin Pines Campground.

Algonquin Provincial Park

Algonquin Trails Campground ligger lidt uden for parken midt i den billedskønne canadiske natur, omgivet af tårnhøje fyrretræer. Naturparken har vandrestier og kanoruter i alle sværhedsgrader.

Tag en tur med RMS Segwun, som er verdens ældste fungerende dampskib. Det sejler fra byen Gravenhurst. Her er også rig mulighed for at se det lokale dyreliv, så hold godt øje! Og glem ikke kameraet!


Forslag til overnatning: Algonquin Pines Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Algonquin Pines Campground.

Algonquin Provincial Park - Ottawa (322 km)

 I dag går turen østpå til den pulserende storby Ottawa, som er Canadas hovedstad. I skal bo på Ottawa's Poplar Grove Campsite, som ligger 30 minutters kørsel sydvest for Ottawa. Her er der god mulighed for at slappe af i dejlige omgivelser efter køreturen.

Forslag til overnatning: Poplar Grove Campsite
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Poplar Grove Campsite

Ottawa

I har hele dagen til at se den smukke by, som byder på mange kulturelle og historiske seværdigheder samt en række gallerier og museer. Vi anbefaler at sejle, gå eller cykle en tur ad/langs den smukke Rideau Canal, som går lige midt gennem byen og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Tag jer god tid til at gå rundt i ByWard Market, et shoppingdistrikt i Ottawas centrum, hvor I blandt andet kan opleve et af Nordamerikas største og ældste fødevaremarkeder.

Værd at besøge:
* Mindst et af Ottawas mange spændende museer, f.eks. det kulturhistoriske museum Canadian Museum of Civilization, kunstmuseet National Gallery of Canada eller det 
naturhistoriske museum Canadian Museum of Nature
* Royal Canadian Mint, hvor alle landets mønter fremstilles – her er noget for enhver interesse!

Forslag til overnatning: Poplar Grove Campsite
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Poplar Grove Campsite

Ottawa - 1000 Islands (220 km)

I dag sætter I kursen sydpå langs Rideau Heritage Route, hvor I kan gøre et stop ved nogle af de mange charmerende byer og gamle sluser på vejen til øgruppen 1000 Islands. Ivy Lea Campground har en perfekt placering i hjertet af 1000 Islands-området blandt de skovklædte granitklipper i Frontenac Arch Biosphere Reserve. Området er ideelt til en lang række aktiviteter såsom roning, sportsdykning, sejlads, kajaksejlads m.m. Oplev de betagende smukke 1000 Islands på en sejltur, hvor I passerer forbi træklædte øer, fornemme villaer med havudsigt og små hyggelige træhytter. Den historiske by Kingston ligger ikke langt herfra.  Oplev Fort Henry, hvor I kan dykke ned i Canadas spændende historie. Når I går gennem træporten, træder I ind i et miljø, der giver et yderst virkelighedstro billede af livet som soldat i 1800-tallet.

Forslag til overnatning: Ivy Lea Camground 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Ivy Lea Camground

1000 Islands - Toronto (306 km)

Rutens sidste etape fører jer mod vest langs Lake Ontarios bred og tilbage til Toronto. Turen slutter af med et ophold nær den cool canadiske storby, hvor alt det nye og spændende sker. Byen skuffer ikke – her finder I alt lige fra kunst og kultur i verdensklasse til shopping, døgnåbne restauranter, underholdning og aktiviteter for hele familien. Kom helt til tops i CN Tower, hvorfra der er en spektakulær udsigt over byen og dens omgivelser. Gå på opdagelse i den multikulturelle by, som har mange forskellige etniske kvarterer, herunder seks Chinatown-kvarterer, Portugal Village, Greek Town, Little India og Little Italy.

Forslag til overnatning: Campbellville Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Campbellville Park 

Toronto (64 km)

Der er en køretur på ca. 64 km til Cruise Canada-depotet i Bolton, hvor I skal aflevere jeres autocamper. Hvorfor ikke forlænge jeres ophold i Toronto med et par overnatninger, så I får ekstra tid til at opleve alt, hvad byen har at byde på?
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r Toronto
 • 11 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 10 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 1.600 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i Canada inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i Canada.

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i Toronto for opleve Canadas største by. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011