Elk Falls Provincial Park

Et buldrende vandfald og en gyngende hængebro

Bare 2 km vest for byen Campbell River ligger Elk Falls Provincial Park. Et dejligt rekreativt område med flere vandrestier, så hop i vandreskoene og nyd den frodige natur. Parken er meget populær – mest på grund af Elk Falls, der er et imponerende vandfald, hvor kaskader af vand vælter 25 meter ned af de stejle klipper, men også fordi parken er et af de bedste steder i Canada til at fange laks gennem hele året. Netop dette er grunden til at Campell River populært kaldes for ”Verdens lakse-hovedstad”.

Inspiration

Stå på hængebroen og kig 60 meter ned

Et eftertragtet sted i parken, som du bør besøge, er Elk Suspension Bridge - Det er en 64 meter lang hængebro, der dingler ca. 60 meter over Campell River Canyon. Det er en imponerende og lidt skræmmende oplevelse at stå på hængebroen og se ned i dybet samtidig med vandfaldet (Elk Falls) buldrer løs. Broen bevæger sig lidt i vinden og de andre besøgendes trasken over broen gør, at den føles lidt gyngende at gå på. Ved siden af broen er der en udsigtsplatform, hvor du får den bedste udsigt til vandfaldet. Broen ligger mindre end 1 km fra den store parkeringsplads, så det er let at komme til og fra. En rigtig god oplevelse for hele familien.

Når I vandrer gennem parkens gamle, høje Douglasgran kan I være heldige at spotte en masse af områdets vilde dyr som fx hjorte, bjørne, egern, vaskebjørne, mink, bævere og en lang række fugle.


" Tip: Der ligger en stor campingplads i parken, så der er optimale forhold hvis du er på kør-selv-ferie i motorhome. "

- Birgitte Vraadal, produktchef


Kort

Vis på kort