Canadas majestætiske bjerge i bil og med tog

7-dages kombineret kør-selv-ferie og togrejse med legendariske Rocky Mountaineer train 

Fra Calgary går turen tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains for at ende i vidunderlige Vancouver. Undervejs venter masser af høje bjergtoppe, gletsjere og alpin udsigt i berømte nationalparker Banff og Jasper - kort sagt en i natur i verdensklasse.  

Ved at kombinere kør-selv-ferien med et par dage ombord på Rocky Mountaineer Train får I helt optimale muligheder for at komme tæt på de majestætiske bjerge, de brusende vandfald og smaragdgrønne søer som Lake Louise. Dertil lægger I de charmerende byer og en ægte guldgraverstemning, når I kører gennem det gamle guldgraverområde. Velkommen til de Canadiske Rockies. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker ift. tid, steder og oplevelser m.m., så I får jeres helt personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 22.010 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages ferie inkl. 5 dages kør-selv med hotel og billeje samt 2 dages togrejse ombord på Rocky Mountaineer Train.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Turen starter:
Tirsdag og lørdag

Turen kan også laves i modsat retning med start mandag og fredag.

Varighed: 
7 dage / 6 nætter

Længde:
385 km i bil
 

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Banff - Lake Louise (62 km)

Turen fra Banff til Lake Louise er kort, så giv jer god tid til at nyde området.

Når I forlader Banff, bør I vælge Bow Valley Parkway, der løber langs Bow River, hvor I kan stoppe ved Johnston Canyon. Her kan I tage på en vandretur op gennem den smalle kløft, hvor vandrestien flere steder er anlagt som ”hængende fortov” på den lodrette klippeside. Vælg mellem enten Lower eller Upper Falls - eller snup dem begge to - det tager cirka halvanden time, og det er en meget smuk tur. Der er små to kilometer fra p-pladsen op til Upper Falls, som er det største, mens der kun er 800 meter op til Lower Falls.

Fortsæt videre til "Jewel of the Rockies", Lake Louise. Mens byen Lake Louise er til at overse, er omgivelserne det til gengæld ikke. Lake Louise er nok den mest berømte glacial sø i de Canadiske Rockies og en af de smukkeste på den vestlige halvkugle.

 

Lake Louise - Jasper (208 km)

Strækningen mellem Lake Louise og Jasper er en af de mest spektakulære og går ad den berømte og imponerende Icefields Parkway, rygraden af Canadian Rockies. I passerer en næsten uendelig række af kolossale bjerge, forrevne toppe, over 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer.

Undervejs kommer I til Columbia Icefield, hvor I kan tage en tur ud på gletsjeren med en såkaldt Ice Explorer. I samme område kan I besøge SkyWalk, en glasbro der hænger på klippevæggen små 300 meter oppe, og I ser direkte ned i dybet.

Hold også udkig efter Crowfoot Glacier, Bow Lake, Peyto Lake og Sarbach Glacier undervejs, der alle fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Oplevelser i Jasper

I har hele dagen til rådighed til at udforske den charmerende bjergby Jasper, som ligger så smukt i midten af nationalparken Jasper National Park, omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier. Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains eller besøge Maligne Canyon eller Maligne- og Medicine Lake - nogle af de mest fotograferede søer i verden, og nyde et 90 minutters sydgående cruise i de imponerende postkortomgivelser.

Jasper – Kamloops med Rocky Mountaineer Train

I dag starter turen med det luksuriøse Rocky Mountaineer Train, der på 2 dage vil føre jeg til Vancouver.

Den første strækning er en meget naturskøn togtur til Kamloops i det indre af British Columbia. I forlader Jasper National Park, kører ad 'Yellowhead'-ruten forbi det imponerende Mount Robson, der er den højeste bjergtop i de canadiske Rockies. I fortsætter og kører langs den mægtige flod Thompson, en rute som pelshandlerne tidligere benyttede.

Fremme i Kamloops bliver I afhentet på stationen og kørt til aftenens hotel. (Morgenmad og frokost inkluderet på toget)

Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer Train

Om morgenen bliver I afhentet på hotellet og kørt til stationen. Med "All Aboooooooard" forlader I Kamloops og fortsætter med at følge Thompson-floden gennem Ashcroft, en af Canadas tørreste byer, med en gennemsnitlig nedbør på bare 18 centimeter om året.

Turen går gennem Fraser Canyon og I kommer til Hells Gate. Kløften er på dette sted kun 34 meter bred men hele 180 meter dyb, og landskabet er både dramatisk og bjergtagende på en og samme tid. Området kaldes også for "Gold Rush Trail" for man fandt guld her i 1858, og mange guldgravere har forsøgt at finde lykken i netop dette område.  

Det sidste del af togrejsen tager jer gennem det frugtbare landbrugsområde i Fraser Valley. Sidst på eftermiddagen ruller det elegante Rocky Mountaineer Train ind på banegården i Vancouver - helt ude ved Stillehavet på Canadas vestlige kyst.
(Morgenmad og frokost ombord på toget er inkluderet)

Denne spændende 7 dages rundrejse tager nu sin afslutning. Der er naturligvis mulighed for, at I kan forlænge rejsen med at par dage i Vancouver, så I får noget tid til at opleve den vidunderlige by.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 22.010 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Calgary / Vancouver-Kastrup/Billund
 • 6 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring
 • Rocky Mountaineer Train fra Jasper til Vancouver
 • Taxi transfer mellem tog og hotel i Kamloops
 • 2 x morgenmad og 2 x frokost på toget 

   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Gebyr for envejsleje af bil (ca. 75 CAD + skatter og afgifter)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate, Superior og Deluxe.

På Rocky Mountaineer Train kan der vælges mellem Silver og Gold Leaf Service.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

Ekstra oplevelser

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:

 • Entre til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper
 • Banff Gondola
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren. 

Pris pr. person fra: 1.060 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011