Rejseforedrag: Kør-selv i Canada

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Canada

Drømmer du om at opleve Canadas storslåede nationalparker, majestætiske bjerge og fascinerende dyreliv? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det canadiske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Canada eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af verdens næststørste land: fra det vestlige Canadas overvældende naturskønhed med Rocky Mountains og Vancouver Island til spændende storbyer, franske fristelser og en tydelig europæisk indflydelse i øst, hvor den imponerende kyststrækning byder på nybyggerhistorie og gamle hvalfangsttraditioner.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige canadiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Canada.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her