Rejseforedrag: Kør-selv i Canada

gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Canada

Det vestlige Canada

Drømmer du om at opleve Canadas storslåede nationalparker, majestætiske bjerge og fascinerende dyreliv?

Så deltag i vores online rejseforedrag om det vestlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af det vestlige af verdens næststørste land. Lad dig betage af det vestlige Canadas overvældende naturskønhed med de rå Rocky Mountains, de blå bjergsøer, bjørnene og skønne Vancouver Island med alt fra hvaler til regnskov.

Det østlige Canada

Drømmer du om at opleve det østlige Canadas natur, kultur og historie?

Så deltag i vores online rejseforedrag om det østlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste fra det østlige af verdens næststørste land: Fra de spændende storbyer, Toronto og Montréal, med franske fristelser og en tydelig europæisk indflydelse, til hummer og tidevandsbølger i de maritime provinser ved Atlanterhavet.

Generelt om foredragene

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Canada eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

ps. Hvis du drømmer lidt om både det vestlige og østlige Canada, så er du naturligvis meget velkommen til at deltage i begge.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Mette fra Lyngby

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Find mere inspiration til din rejse her