Rejseforedrag: Kør-selv i Canada

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Canada

Det vestlige Canada

Drømmer du om at opleve Canadas storslåede nationalparker, majestætiske bjerge og fascinerende dyreliv?

Så deltag i vores online rejseforedrag om det vestlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af det vestlige af verdens næststørste land. Lad dig betage af det vestlige Canadas overvældende naturskønhed med de rå Rocky Mountains, de blå bjergsøer, bjørnene og skønne Vancouver Island med alt fra hvaler til regnskov.

Det østlige Canada

Drømmer du om at opleve det østlige Canadas natur, kultur og historie?

Så deltag i vores online rejseforedrag om det østlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste fra det østlige af verdens næststørste land: Fra de spændende storbyer, Toronto og Montréal, med franske fristelser og en tydelig europæisk indflydelse, til hummer og tidevandsbølger i de maritime provinser ved Atlanterhavet.

Generelt om foredragene

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Canada eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

PS. Hvis du drømmer lidt om både det vestlige og østlige Canada, så er du naturligvis meget velkommen til at deltage i begge.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Mette fra Aalborg

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Det østlige Canada - online rejseforedrag - januar 2021 - se optagelsen
Peggy's Cove på Nova Scotia i det Østlige Canada
Se filmen
Det vestlige Canada - online rejseforedrag - oktober 2022 - se optagelsen
Lake Louise i Banff Nationalpark i Alberta, det vestlige Canada

Find mere inspiration til din rejse her