Rejseforedrag: Kør-selv i Canada

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Canada

Det vestlige Canada

Drømmer du om at opleve Canadas storslåede nationalparker, majestætiske bjerge og fascinerende dyreliv?

Så deltag i vores rejseforedrag om det vestlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af det vestlige af verdens næststørste land. Lad dig betage af det vestlige Canadas overvældende naturskønhed med de rå Rocky Mountains, de blå bjergsøer, bjørnene og skønne Vancouver Island med alt fra hvaler til regnskov.

Det østlige Canada

Drømmer du om at opleve det østlige Canadas natur, kultur og historie?

Så deltag i vores rejseforedrag om det østlige Canada, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste fra det østlige af verdens næststørste land: Fra de spændende storbyer, Toronto og Montréal, med franske fristelser og en tydelig europæisk indflydelse, til hummer og tidevandsbølger i de maritime provinser ved Atlanterhavet.

Generelt om foredragene

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Canada eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

PS. Hvis du drømmer lidt om både det vestlige og østlige Canada, så er du naturligvis meget velkommen til at deltage i begge.

Datoer og tilmelding

oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Vestlige Canada Vejle 24-10-2024 18:00 Ledige pladser
Vestlige Canada Lyngby 30-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Vestlige Canada Odense 06-11-2024 18:00 Ledige pladser
Østlige Canada Lyngby 13-11-2024 18:00 Ledige pladser
Vestlige Canada Aalborg 20-11-2024 18:00 Ledige pladser
Vestlige Canada Aarhus 26-11-2024 18:00 Ledige pladser