Kejimkujik National Park

Opdag Mi'kmaw-folkets helleristninger og en pragtfuld vildmark

Du kan se frem til er pragtfuld vildmarks-og kulturoplevelse på Atlanterhavskysten i Nova Scotia. Du er ikke den første på gennemrejse i området - Mi'kmaw-folket har gennem tusindvis af år været her, hvilket de mange stenudskæringer eller helleristninger langs kysten vidner om. Du kan se dem på guidede tur. Kejimkujik National Park er et sammensurium af indbydende hvide sandstrande, turkisblåt vand, laguner, kystmoser, skovklædt højland og en rig flora og fauna.

Lej en kano og oplev området som Mi'kmaw-folket gjorde det før dig. Du kan også snøre vandreskoene og begive dig ud i vildmarken og spotte ræve, hjorte og måske endda den lille, truede Blanding’s Turtle. Parken er også et af de få steder i Canada, der er blevet udpeget til Dark-Sky Preserve af Royal Astronomical Society of Canada på grund af den minimale lysforurening. På skyfrie nætter, har du en helt unik udsigt til månen, stjerner og planeter.

Kejimkujik National Park er ca. 400 km² og ligger i den sydlige del af Nova Scotia, omkring 2 timers kørsel fra Halifax.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige Canada - skab din egen historie