Fiskerbyen Peggy’s Cove

En malerisk smuk by på kanten til Atlanterhavet

Den lille idylliske fiskerby, Peggy's Cove, er et at de steder, du ikke bare skal besøge – du skal opleve den. Byen er smukt beliggende på St. Margarets Bays østlige bred, kun 40 kilometer sydvest fra Halifax, der er en af Canadas ældste byer. Peggy's Cove ligner ét stort postkort med de små træhuse på granitklipperne; de røde, blå og hvide fiskerbåde; fiskegrej og hummertejner i alle regnbuens farver. Og så er der Peggy's Cove Lighthouse fra 1915 - et af byens bedst kendte og mest fotograferede seværdigheder, der står og spejder ud over Atlanterhavet. Vil du have en helt særlig oplevelse med hjem fra din kør-selv-ferie i Nova Scotia, skal du slå vejen forbi Peggy's Cove. 

Inspiration

Oplev Margarets Bay og kysten

Det er dejligt afslappende at slentre rundt i Peggy's Cove og suge alle indtrykkene og den friske havluft til sig. Hvis du har tiden til det, så kan vi anbefale en bådtur langs kysten, ind imellem småøerne, hvor du får mulighed for at se fyrtårnet fra søsiden. På turene kan du endda være heldig at se sæler, skildpadder og søpapegøjer på den lille ø, Pearl Island.

Du kan selvfølgelig også vandre langs kysten med eller uden guide. Når du vandrer rundt, kan du ikke undgå at se flere stabler af sten. Det er de såkaldte "Inukshuks". Inukshuks er stenfigurer i forskellige størrelser og former som inuitterne brugte til kommunikation og vejviser. I det lille turistkontor, Nova Scotia Provincial Visitor Informations Centre, kan du hente kort og få en masse nyttig information om Peggy's Cove og Nova Scotia.

Kort

Vis på kort