Kystbyen Tadoussac

Et af verdens bedste steder til hvalsafari

Ved bredden af St. Lawrence River ligger den lille by Tadoussac, der er kendt som et af de absolut bedste steder til hvalsafari. Det er ikke ualmindeligt at rejsende ser to eller tre forskellige typer hvaler. Området er hvalernes spisekammer om sommeren fra maj til oktober, hvor enorme mængder krill og småfisk er på menuen. De samler reserver til deres videre færd, inden deres rejse går til mere tempererede farvande over vinteren. Tager du på en hvalsafari, så oplever du også sæler, havfugle, kystlandskabet, det unikke Prince Shoal fyrtårn og meget mere.

De første hvalsafarier fandt sted fra Tadoussac i 1979. I dag repræsenterer hvalsafari en betydelig del af de aktiviteter der er for rejsende i områdetog en særdeles vigtig indtægtskilde for Tadoussac og nærområdet.

Andre aktiviteter:

Havkajak: Tadoussac-bugten er også ideel til at padle i kajak. Tag på en guidet halvdagstur – det er mere sikkert og du får udpeget- og fortalt om en masse ting undervejs.

Vandring: Snør vandreskoene og begiv dig ud på en vandretur i området. Luften er frisk og naturen omfavner dig uanset hvilken vej du går.

Kort

Vis på kort